Fusie Mindjet en Spigit moet Business Innovation verbeteren
16-09-2013 12:39:37 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2699 | Tags:

Mindjet, producent van projectmanagement collaboration-software, en Spigit, innovatie en management platform, gaan fuseren. Daarmee creëren ze het eerste Business Innovation platform dat op een effectieve wijze innovaties managet van het bedenken van een idee tot het afronden van het uiteindelijke project. De krachtenbundeling moet resulteren in een Business Innovation platform dat bedrijfsresultaten stimuleert.

 

Van idee tot succesvolle afronding
Social Business gaat verder dan alleen communicatie rondom werknemersparticipatie en betrokkenheid. In tegenstelling tot de huidige social business software, ondersteunt het uitgebreide aanbod de Vision to Action Lifecycle, waarmee bedrijven innovaties kunnen managen van idee tot realisatie. Bedrijven kunnen gebruik maken van crowdsourcing, mind mapping, big data analytics en game mechanics technologie om de beste ideeën te creëren en ontwikkelen om deze vervolgens naar de markt te brengen met een concreet doel. Op deze manier worden bedrijfsresultaten gestimuleerd.

 

“Deze fusie zorgt ervoor dat Mindjet wordt gezien als dé aanbieder van bedrijfssoftware waarbij herhaaldelijke processen leiden tot innovaties - van het bedenken van een idee tot het keuzeproces en daadwerkelijke uitvoering van een project. Mindjet speelt op deze manier nog beter in op de behoefte van klanten, die niet alleen ideeën willen ontwikkelen, maar deze ideeën óók succesvol naar de markt willen brengen”, zegt Scott Raskin, CEO Mindjet.

 

“Samen kiezen Mindjet en Spigit een nieuwe concurrerende invalshoek, aldus Paul Pluschkell, CEO van Spigit. “Samen zorgen we ervoor dat de grootste en beste ideeën van onze klanten ook daadwerkelijk tot hun grootste en beste succes zal leiden.”

 

Integratie Mindjet en Spigit
Met de fusie zullen Mindjet en Spigit geïntegreerd gaan werken en zal het Spigit’s executive team leidinggevende rollen aannemen binnen de onlangs uitgebreide Mindjet organisatie geleid door Mindjet’s CEO Scott Raskin.

 

www.mindjet.com/spigit

 

  Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie