FuturumShop en Packmee gaan samenwerken
11-11-2013 13:31:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4165 | Tags:

FuturumShop, de grootste online sportshop van Nederland, en Packmee, het initiatief om kleding in te zamelen via pakketpost van PostNL, gaan samenwerken. Vanaf begin november vraagt FuturumShop haar klanten door middel van een flyer de verzenddoos een tweede leven te geven. Dat kan door er bruikbare kleding, schoenen en huishoudelijk textiel in te stoppen. De volle doos kan gratis worden meegegeven aan een pakketchauffeur van PostNL. De doos kan ook worden afgegeven bij een van de 2.600 postkantoren. De opbrengst komt voor minimaal 50% ten goede aan KiKa en Stichting Kinderpostzegels.

 

Drempelverlagend initiatief
Harmen van der Meulen
, oprichter en eigenaar van FuturumShop.nl: “Wij vinden Packmee een prachtig initiatief. Het verlaagt de drempel om het goede doel te steunen enorm doordat mensen de doos waarin ze hun bestellingen van ons ontvangen, bij een volgende zending gewoon aan de deur kunnen meegeven aan de pakketchauffeur. Daarnaast wordt de verzenddoos waarin wij onze goederen versturen, op deze manier gerecycled. Mooi dat FuturumShop op deze manier een bijdrage kan leveren aan Kika en Stichting Kinderpostzegels.”

 

Het mes snijdt aan twee kanten
“Wij zijn blij met de samenwerking met FuturumShop”, stelt John Mijnster, initiatiefnemer van Packmee. “Via hun netwerk bereiken we veel mensen. Het mes snijdt zo aan twee kanten. Klanten van FuturumShop kunnen de doos gevuld met kleding gratis mee teruggeven aan de pakketchauffeur en daarmee worden Kika en Stichting Kinderpostzegels gesteund. Zij zetten zich in voor de toekomst van kinderen.”

 

Over FuturumShop.nl
FuturumShop is de online sportshop voor fietsers, hardlopers, buitensporters en outdoorliefhebbers. Het bedrijf maakte in 2008 haar entree in de Twinkel 100: de lijst met 100 grootste webwinkels van Nederland, en won tweemaal de Thuiswinkel Award. In 2013 werd FuturumShop logistieke webwinkel van het jaar. FuturumShop heeft vestigingen in Nederland (Apeldoorn) en Duitsland (Kleve).

 

Over Packmee
Packmee gelooft dat het mogelijk is om commercie en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verenigen, in een voor de Nederlandse markt uniek concept. Ten minste 50% van de winst die Packmee maakt, komt ten goede aan de goede doelen KiKa en Stichting Kinderpostzegels. Op de website www.packmee.nl staat een verzendlabel dat kan worden uitgeprint. Daarnaast kan ook met een donkere stift het gratis antwoordnummer (Packmee, antwoordnummer 7, 2740 VG, Waddinxveen) op de doos worden geschreven. 

 

www.packmee.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79162