G-Projects: Flappybird.com lanceert apps voor iOS en Android
09-05-2014 13:27:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3303 | Tags:

 

G-Projects, de makers van het razend populaire spel Flappybird.com, staat klaar voor de release van het vervolg spel op Flappybird.com. Het spel Flying John is sinds vandaag beschikbaar in de App Stores. Ook is het spel te spelen in de browser op de officiële website.

 

Flying John zorgt voor een geheel nieuwe beleving en biedt de spelers de mogelijkheid om het spel op te 'pimpen'. Na het grote succes van FlappyBird.com, gespeeld door miljoenen spelers, gaat het Nederlandse game-bedrijf G-Projects door en verder. De ontwikkelaars noemen Flying John ook wel Flappy Bird 2.0 en laten zien dat het spel verder gaat. Pas op gamers, want dit nieuwe spel Flying John is zeer verslavend! Door verder te spelen zullen er steeds meer mogelijkheden vrijgespeeld worden. Je krijgt toegang tot gepersonaliseerde achtergronden, nieuwe vogels en zelfs ' zaad'. Maar pas op deze mogelijkheden zijn alleen voor de 'die hard' gamers die verder gaan. Let the game begin!

 

Stefan Gaasbeek, game-guru & eigenaar van G-Projects, zei het volgende over de lancering van Flying John: "Toen Flappy Bird binnen no-time wereldwijd razend populair werd wisten we dat we de perfecte opvolger moesten maken. We hebben hier dan ook veel tijd ingestoken en goed over nagedacht. Wij zijn ervan overtuigd dat de spelers onderling de competitie aan willen gaan. Alleen de beste spelers krijgen toegang tot het gepersonaliseerde deel van het spel. Dit maakt het spel niet alleen ontzettend leuk, maar ook competitief en super verslavend. Wie wil nu stoppen met Flying John als je er bijna bent.''

 

Naast de speciale achtergronden om je spel te pimpen beschik je over DE vogel waar het allemaal om draait, Flying John. Je kan munten verdienen om de andere getalenteerde vogels vrij te spelen. Deze vogels zullen alleen de echte goede gamers weten te bemachtigen. In het begin van het spel vlieg je met Flying John, na 600 tot 10.000 munten krijg je toegang tot de speciale getalenteerde vogels, Flying Bert, Flying Lynn, Flying Tweet en Flying Chad en brengt het spel je een geheel nieuwe game beleving.

 

Over G-Projects

G-Projects is een Nederlands Online Entertainment bedrijf gevestigd in Amersfoort, opgericht in 2007 door de tweelingbroers Stefan en Erwin. Het bedrijf is de ontwikkelaar achter het razend populaire online spel Flappybird.com. G-Project viert de lancering van het nieuwste project Flying John en is ervan overtuigd dat Flying John de perfecte opvolger van Flappy Bird is.

 

Flying John kan vanaf nu gratis worden gedownload in de Google Play Store en de Apple App Store.www.flappybird.com

www.flyingjohn.com

 

 

Banner