G4S versterkt positie in Nederland
23-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3448 | Tags:

G4S kondigt aan om de Nederlandse divisies G4S Secure Solutions en G4S Cash Solutions in 2014 samen te voegen tot één geïntegreerde organisatie. Met de integratie verstevigt G4S haar positie als marktleider in security, safety en cash solutions. Gert Askes, huidige directeur van G4S Cash Solutions, is benoemd tot algemeen directeur van de nieuwe organisatie. Het hoofdkantoor van de samengevoegde organisatie zal in Amsterdam gevestigd zijn. De komende weken zal de nieuwe organisatie verder worden ingericht.

 

G4S heeft in Nederland ruim 7.500 medewerkers en een totale jaaromzet van circa 400 miljoen Euro. Beide divisies hebben zich de afgelopen jaren in een hoog tempo ontwikkeld tot solutions provider in veiligheid, beveiliging en cashmanagement. “De integratie en bundeling van kennis en expertise is een logische stap voor G4S in Nederland”, aldus Gert Askes. “Door te investeren in onze mensen en nieuwe veiligheidsoplossingen te ontwikkelen voor onze klanten zie ik volop kansen om onze leidende marktpositie in Nederland verder uit te bouwen”.

 

Over Gert Askes

Askes was sinds 2009 werkzaam als directeur van G4S Cash Solutions. Onder zijn leiding groeide de divisie uit tot ‘total solutions provider’ op het gebied van waardetransport en cashmanagement voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Voor zijn loopbaan bij G4S was hij ruim twintig jaar actief binnen de sectoren distributie/logistiek en supply chain management. Zo werkte hij onder meer als managing director Europe bij het logistieke bedrijf Menlo Worldwide. Als algemeen directeur van G4S Nederland blijft Askes aan in zijn nevenfuncties als voorzitter van de Ledenraad van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) en bestuurslid van de VPB, de belangenorganisatie van ondernemers in de beveiligingsbranche.

 

Over G4S

G4S is wereldmarktleider in veiligheids? en beveiligingsoplossingen en is gespecialiseerd in outsourcing van bedrijfsprocessen in sectoren waar safety en security risico’s worden beschouwd als een strategische bedreiging.G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met ruim 620.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 120 landen. In Nederland is G4S marktleider met ruim 7.500 medewerkers.

 

www.g4s.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn