Geld verdienen in Blendle: nu ook voor freelance journalisten
11-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3299 | Tags:

TPO Magazine, het betaalde digital only magazine van The Post Online, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Blendle. Freelance journalisten kunnen daardoor nu ook via Blendle hun artikelen zelf verkopen en daar zelf voor betaald krijgen.

 

TPO Magazine is een collectief van 40 freelancers die abonnementen op hun artikelen aanbieden. De artikelen zijn ook los te koop bij Artikel Gemist, eLinea en Myjour. Door de opname van TPO Magazine in Blendle kunnen freelancers hun artikelen nu in alle online nieuwskiosken tegelijk laten verschijnen. Zo kunnen ze aanzienlijk hogere opbrengsten behalen. Ze houden altijd het volledige auteursrecht op hun artikelen en krijgen het grootste deel van de opbrengst.

 

TPO Magazine is tevens de eerste volledig digitale uitgave die in Blendle wordt opgenomen. Het Magazine is onderdeel van The Post Online (actueel uniek bereik: 450.000 per maand), de snel groeiende nieuws- en opiniesite die voorbij het eigen gelijk gaat.

 

Blendle is de eerste kiosk ter wereld waar je door alle kranten en tijdschriften kunt bladeren en zelf bepaalt welke artikelen je wilt lezen. Een week na de lancering telt de dienst van Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn al meer dan 40.000 gebruikers.

 

TPO Magazine is hier in Blendle te lezen: https://beta.blendle.nl/#issue/tpomagazine/bnl-tpomagazine-20140506

 

www.thepostonline.nl

beta.blendle.nl

 

 

Banner