Genevergenootschap inaugureert Jacqueline Smit, Karin de Groot, Willemijn Maas, Jildou van der Bijl en Barbara van Beukering
20-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 9609 | Tags:

Vijf topvrouwen uit de media, Jacqueline Smit (CEO 538 Groep en Cross Media Vrouw van het Jaar), Willemijn Maas (vm. CEO AVRO), Karin de Groot (CEO IDTV), Jildou van der Bijl (hoofdredacteur LINDA.) en Barbara van Beukering (hoofdredacteur Het Parool) treden donderdagavond toe tot het Genevergenootschap.

 

Onder de te inaugureren mannen bevinden zich acteur Dirk Zeelenberg (Divorce),zanger Guus Meeuwis, Jack de Vries (vm. staatssecretaris van Defensie) en filmproducent San Fu Maltha (Kenau, Zwartboek, Alles is Liefde).

 

Als Commandeur in de Orde van het Genevergenootschap zal Ed Nijpels toetreden. Bij de inauguratie worden zij aangemoedigd door andere ambassadeurs, waaronderThijs Römer, Hans Hillen, René Froger, Dennis van der Geest, Ariane Inden, Michiel Borstlap, Frits Huffnagel, René Mioch, Vivian Boelen, Henkjan Smits, Hans Dulfer, Clous van Mechelen en tal van andere prominenten. Commandeur Ronald Plasterk doet zijn best om tijdig Den Haag te verlaten om er eveneens bij te zijn.

 

De openbare (want tevens toegankelijk voor pers) borrel vindt plaats vanaf 17 uur in de A Bar in één van Amsterdams fraaiste hotels, het Amstel Hotel. In de nieuwe A-Bar zal resident DJ Maestro, die daar iedere donderdagavond vanaf 19 uur zijn clubnight organiseert, de muziek verzorgen. Maestro is sinds voorjaar 2013 ambassadeur van het Genevergenootschap. Een andere ambassadeur is Ellen ten Damme, die op 9 mei in het Concertgebouw een eenmalig concert geeft met de titel Berlin. Dit volledig Duitstalige concert wordt live opgenomen. Direct na de inauguraties zal Ellen, speciaal voor het Genevergenootschap en de aanwezige pers, één stuk ten gehore brengen uit het programma Berlin.

 

Het Genevergenootschap is een club bestaande uit mensen uit de top van het bedrijfsleven, politiek en entertainment en professionals uit de wereld van gedistilleerde dranken. Voor alles zijn de leden, Ambassadeurs en Commandeurs mensen die De Kunst van het Genieten verstaan. Zonder die eigenschap of vaardigheid komt men niet in aanmerking voor het lidmaatschap. Trots op het Nederlands cultuurproduct in het algemeen en Nederlands gedistilleerd in het bijzonder strekt eveneens tot aanbeveling.

 

Jacqueline Smit spreekt op 14 mei op het Cross Media Congres en zal aansluitend tijdens de Cross Media Awards de award uitreiken aan de Cross Media Man/Vrouw van 2014.

 

Banner