Gerard Joling en Jort Kelder samen in commercial voor mobiliteitsspecialist Sixt
19-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6539 | Tags:

Gerard Joling en Jort Kelder spelen de hoofdrol in een nieuwe televisiecommercial  van mobiliteitsspecialist Sixt. Jort en Gerard zijn zo het uithangbord voor de nieuwe Sixt-campagne Stijlvol & Goedkoop, die de naamsbekendheid van deze rent a car-onderneming moet vergroten. Daarnaast richt de tv-reclame zich op de boodschap dat het huren van een premium-auto bij Sixt niet duur is. Vanaf 16 september is de commercial tijdens Ster-blokken te zien. Later volgen nog twee Sixt-commercials met Gerard en Jort in de hoofdrol.

 

 

In de eerste humoristische Sixt-commercial komen Gerard en Jort elkaar tegen op het vliegveld. Vanaf daar besluiten ze al carpoolend in een bij Sixt gehuurde MINI naar Amsterdam te rijden. Onderweg plagen beide mannen elkaar naar hartenlust, op de voor hen zo kenmerkende manier. Zo deelt Jort onder meer een sneer uit naar Gerard over zijn gelifte uiterlijk. Gerard gedraagt zich op zijn beurt als een ware diva. Opgepropt in de auto met al zijn gouden koffers weet hij overal een show van te maken. Uiteindelijk parkeren zij hun huurauto weer voor de deur van een Sixt-vestiging. Gevraagd naar hun mening over de auto noemt Jort hem stijlvol, Gerard vindt hem goedkoop.

 

“We zijn zeer trots op het feit dat we twee zulke verschillende bekendheden hebben kunnen strikken voor onze commercial. De eloquente Jort en de humoristische Gerard passen perfect bij onze nieuwe campagne Stijlvol & Goedkoop, zegt Michael Meissner, algemeen directeur van Sixt Benelux. “Ondanks het enigszins turbulente opnameproces – er ontstond wat ophef over een geschilletje met een parkeerwacht – zijn we zeer tevreden met het resultaat. Niet alleen is hij bijzonder grappig geworden, de commercial maakt duidelijk dat het huren van een premium auto als een MINI bij ons al kan vanaf 25 euro per dag.”

 

De commercials zijn gerealiseerd in samenwerking met JWT Amsterdam.

 

 www.sixt.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

.