GGN kiest voor RLVNT
24-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3653 | Tags:

Nieuw Amsterdams bureau RLVNT is verheugd te melden dat GGN klant geworden is! GGN is toonaangevend op het gebied van credit management, maar is op zoek naar extra merkbekendheid. Vandaar dat men de expertise van RLVNT inroept. RLVNT zal de behoeften van de doelgroepen in kaart brengen, om vervolgens de juiste kanalen te kiezen en de ideale mediamix te bepalen.

 

Maxine Vanmeulebrouk, corporate marketingmanager van GGN: “De positionering is rond. Nu rollen we een bekendheids- en een imagocampagne uit. Om naamsbekendheid te genereren en tegelijkertijd merkvoorkeur te creëren, maar ook als traffic builder/deuropener voor sales. Hierbij verliezen we nooit uit het oog om wie ons werk draait; als het om geld gaat –zo luidt het GGN motto– gaat het altijd in de eerste plaats om mensen. De filosofie van RLVNT sluit daar goed op aan. RLVNT is er het bureau niet naar mensen slechts als consument te zien. Met oprecht respect voor ook hun inbreng, betrekt RLVNT mensen al vroeg bij de ontwikkeling van communicatie- en mediastrategieën voor haar klanten. Dat spreekt ons heel erg aan.”

 

 

 

RLVNT heeft alles in huis om mensen succesvol te verbinden met voor hen relevante merken. Van search engine marketing, real-time bidding, rich media, mobile, applications, display, print, out-of-home, online platforms, branded content, product placement, engagement, games, tot spot en non-spot televisie, radio, lead generation, social media en interactive video. En als het nog niet is uitgevonden, hebben de tech heads van RLVNT het in ontwikkeling.

 

RLVNT telt 35 medewerkers en is in 2014 ontstaan uit de fusie tussen SVBmedia en bone. Klanten zijn o.a. Bavaria, Greenpeace, XS4ALL en Fontys. Als onderdeel van het Zwitserse PubliGroupe is RLVNT direct gelieerd aan innovatieve digitale zustermaatschappijen als Improve Digital, Spree 7 en Zanox. Een combinatie die ervoor zorgt dat expertise op het totale medialandschap kan worden gegarandeerd.

 

www.ggn.nl

www.rlvnt.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie