GlasGarage strategisch partner Traffic Radio
02-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3075 | Tags:

GlasGarage, dé autoruitspecialist van Nederland, is toegetreden tot het partnernetwerk van dé verkeerszender Traffic Radio. GlasGarage en Traffic Radio gaan gezamenlijk hun zakelijke propositie in mobiliteitsland verder uitbouwen. GlasGarage heeft met ruim 125 professionele vestigingen in Nederland het grootste netwerk in de branche.

 

“We hebben onlangs al een samenwerking met dé autoverzekeraar Allsecur gesloten, wat nu een vervolg krijgt met dé specialist in autoruiten. Leuk dus dat nu ook dé autoruitspecialist en dé verkeerszender elkaar weten te vinden. Daarnaast hebben we beiden kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, dus ook op die vlakken passen we als partners uitstekend bij elkaar”, aldus Jaco Bal van Traffic Radio.

 

Michel Lebbink, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij GlasGarage: “Traffic Radio is een vooruitstrevend platform met een voor ons interessante doelgroep. We sluiten ons graag aan bij een partner met verfrissende ideeën en een interessant netwerk van aangesloten partners. We delen als bedrijven dezelfde groei-ambities en de drive om klanten/luisteraars het beste van het beste aan te bieden”.

 

Traffic Radio

Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt. Traffic Radio is overal te beluisteren via internet en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android of viaof rechtstreeks via de Traffic Radio player
 

GlasGarage

GlasGarage, de specialist in autoruiten, is met ruim 125 vestigingen de grootste autoruitschadeherstelketen van Nederland. Door uitsluitend te werken met OEM-materialen, autoruitspecialisten op te leiden volgens FOCWA normen en de eenduidige service en aanpak streeft GlasGarage naar de hoogste klanttevredenheid en de laagste schadelast. Om de kwaliteit te onderstrepen geeft GlasGarage op alle autoruitschadeherstelwerkzaamheden levenslange garantie. GlasGarage beschikt over alle benodigde kwaliteitslabels en ratings van VOC, FOCWA en Glasgarant.
 


www.trafficradio.nl

www.trafficradio.nl/player