Glossy magazine Kindest Regardz geïntroduceerd
15-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4573 | Tags:

 

Op 7 mei is het gloednieuwe magazine Kindest Regardz geïntroduceerd. Regardz zet hiermee de volgende stap in haar ambitie de meest aardige dienstverlener van Nederland te blijven op het gebied van zakelijke ontmoetingen en bijeenkomsten.

 

Glossy Magazine als imagodrager

Kindest Regardz is een glossy magazine met inspirerende verhalen van professionals als Charlotte Labee, Erik Smithuis van ICM en Annelies Simons van VNG. Het magazine geeft ook een kijkje in de 'keuken' van Regardz. Kindest Regardz is een halfjaarmagazine dat op een bevlogen manier kijkt naar het gevarieerde aanbod van activiteiten op het gebied van werken, vergaderen, ontmoeten, trainen, vieren en congressen.

 

State-of-the-Heart hospitality als strategie

De lancering van het magazine is tevens de start van een intern inspiratie-programma waarmee Regardz haar medewerkers zal motiveren om van gasten vrienden te maken. "Kindest Regardz zegt eigenlijk alles. Met State-of-the-Heart Hospitality gaan we service meer betekenis geven en moet service meer een totaalbeleving worden voor klanten en gasten. We zien dat klanten en gasten zeer dichtbij komen, mede door de digitale revolutie. Regardz gaat vanaf heden haar excellente service volledig in de strijd werpen om zich verder te onderscheiden in de markt. Service is nu geen toeval meer en moet zijn dan alleen een glimlach," aldus Luc van Bussel bestuursvoorzitter.

 

Visie van Regardz op ontmoeten

De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. Mede door de invloed van internet, smartphones en APP's is de behoefte naar fysieke ontmoeten belangrijker dan ooit. "Mensen vinden elkaar steeds meer online, maar de verbinding maken ze in de fysieke wereld. Regardz zorgt ervoor dat mensen elkaar zakelijk optimaal kunnen ontmoeten. Onze visie is dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat wij een bijdrage kunnen leveren om van iedere bijeenkomst een succes te maken," aldus van Bussel.

 

Regardz Hospitality Group

Regardz is een landelijke organisatie van authentieke congres- en vergaderlocaties waaronder La Vie in Utrecht, Nieuwe Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken ook deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen, congressen of events.

 

www.regardz.nl 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie