Goede doelen en BN’ers Sky Radio Christmas Tree For Charity 2013 bekend
13-11-2013 15:40:46 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2742 | Tags:

De goede doelen en hun BN’er ambassadeurs die aan Sky Radio’s Christmas Tree For Charity 2013 meedoen zijn bekend! Op 10 december vindt Christmas Tree For Charity plaats, het jaarlijkse evenement waarbij BN’ers kerstbomen optuigen voor het goede doel.

 

Ook dit jaar zullen 9 koppels van bekende Nederlanders zich voor hun goede doel inzetten en er alles aan doen om de mooiste kerstboom te versieren. Het koppel dat hun kerstboom het mooist weet op te tuigen sleept de hoofdprijs van 10.000 euro cash en een radiocampagne ter waarde van 25.000 euro voor hun goede doel binnen.

 

De deelnemende BN’ers en hun goede doelen zijn:

Sterrenfonds Frans Bauer + John van den Heuvel

WereldOuders Frits Sissing + Tim Immers

Prinses Beatrix Spierfonds Jan Kooijman + danseres Conny Janssen 

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind Lucille Werner + Dennis Wilt

Bio Vakantieoord René Mioch + Dirk Zeelenberg

Trombosestichting Nederland Jette van der Meij + Ruud Feltkamp

Reumafonds Anita Witzier + choreograaf Nicholas Shaker

Stichting Heppie  TVOH finalisten

Make-A-Wish Paulien Huizinga + Danie Bles

 

Een professionele jury, met onder anderen interieurontwerper Jan des Bouvrie en Eigen Huis & Tuin-hovenier Lodewijk Hoekstra zullen de bomen beoordelen op schoonheid. Ook kijken ze of er een duidelijke link naar het goede doel is gemaakt. De jury bepaalt wie de hoofdprijs, de tweede prijs (5.000 euro) en de derde prijs (2.500 euro) winnen voor hun goede doel. De overige deelnemers blijven niet met lege handen achter en ontvangen per koppel 1.000 euro.

 

Naast de BN’ers stelt Sky Radio een boom beschikbaar aan een luisteraars-duo, dat mag meestrijden voor een zelf gekozen hulporganisatie. Ga voor meer informatie naar Skyradio.nl.

 

Sky Radio
Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.skyradio.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie