GOOISCH maakt overstap naar Abonnementenland
20-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4403 | Tags:

 

Abonnementenland neemt de abonnementendistributie van GOOISCH ...als lifestyle over van Betapress. Met ingang van de nieuwe editie, die vanaf vandaag in de winkel ligt, blijft Betapress alleen verantwoordelijk voor de distributie van de losse verkoop.

 

Verder is GOOISCH een samenwerking aangegaan met het Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Nora van Oostrom, woordvoerder KNB en voorheen hoogleraar Notarieel recht, schijnt voortaan in elke editie haar licht over markante notariële zaken én geeft handige tips. Daarnaast zijn Steffy Roos du Maine, ex-partygirl van Jort Kelder, en Lieske Veraart, van wedding- en evenstylingbureau Total X, toegevoegd aan het bestaande GOOISCH team. Du Maine schrijft over haar leven als socialite – dat niet altijd vlekkeloos verloopt – en Veraart deelt in haar rubriek handige tips uit voor feestelijke aangelegenheden. Verder doet actrice Lone van Roosendaal als gastcolumnist een boekje open over haar botoxgebruik. Ter gelegenheid van deze gastcolumn kreeg Van Roosendaal deze week het eerste exemplaar van GOOISCH uitgereikt door Du Maine.

 

Verder neemt GOOISCH een exclusief kijkje bij privéschool Eerde, waar je kind vanaf twee mille per maand klaar wordt gestoomd voor een glansrijke toekomst en vertelt lingeriekoningin Marlies Dekkers openhartig over haar werk, hoe ze haar leven als single inricht en hoe ze er opeens vijf jaar jonger uit ging zien.

 

Over GOOISCH

Van interessante openbaringen tot droomvakanties en van de nieuwste tassen tot societyvrouwen en hun party’s. GOOISCH biedt herkenning voor wie Gooisch leeft, maar ook voor wie een vleugje Gooisch in haar leven wil.

GOOISCH is een unieke glossy, het enige tijdschrift dat helemaal geïnspireerd is op dit onderwerp. GOOISCH verkoopt per editie gemiddeld 40.000-50.000 exemplaren. Ook is de titel online actie met de blog GOOISCH4Lifestyle.nl, GOOISCH Facebook (ruim 10.000 friends) en GOOISCH Twitter (2.000 volgers).

 

www.gooisch.nl

www.gooisch4lifestyle.nl

www.aboland.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam