GOOISCH MUSIC sluit aan bij v-OR
20-05-2014 15:11:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3545 | Tags:

 

Online radiostation GOOISCH MUSIC van Peter Contant Publishing heeft zich ook aangesloten bij de Stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR). De stichting werd opgericht door Traffic Radio en Pinguinradio, met als doel de internet radiomarkt verder te professionaliseren. In korte tijd zijn al 8 professionele online radiostations aangesloten bij de stichting.

 

“De aansluiting van GOOISCH MUSIC bij onze stichting valt precies in de periode dat door een onafhankelijk onderzoeksbureau bekend werd gemaakt dat de populariteit van online radio luisteren wederom sterk in populariteit is gestegen. Het geeft maar weer eens het belang van onze stichting aan. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat GOOISCH MUSIC in de persoon van Peter Contant, voormalig lid van de Raad van Advies van de Veronica Radioschool, veel radiokennis en mediaervaring meebrengt naar onze stichting. Twee vliegen in één klap dus”, aldus v-ORzitter Lars Schotanus.

 

GOOISCH MUSIC is de non stop online muziekzender van de glossy GOOISCH als lifestyle. Het station brengt 24/7 de beste smooth hits en classic grooves. GOOISCH MUSIC is te beluisteren via www.gooisch.nl, diverse radioportals of de gratis GOOISCH MUSIC app.

 

Peter Contant van GOOISCH MUSIC: “De combinatie van onze glossy GOOISCH met een eigen radiostation is in Nederland uniek, mede omdat adverteerders direct een cross mediaal platform hebben los nog van een blog, een website en Facebook. GOOISCH MUSIC levert graag een constructieve bijdrage aan de v-OR, omdat internetradio de komende jaren steeds meer een factor van betekenis gaat worden. De v-OR is momenteel het platform waarop plannen en ontwikkelingen van internetradio gedeeld kunnen worden door collega’s. Alleen door een gerichte collectieve aanpak, zoals de v-OR, kan internetradio een serieuze vervolgstap zetten.”

 

Over de v-OR

De verenigde-Online Radiostations (v-OR) is een stichting met als doel de gemeenschappelijke belangen van online radio exploitanten te behartigen en te vertegenwoordigen. De v-OR wil met deze bundeling van krachten de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren.

 

www.gooisch.nl

www.v-or.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie