Govert van Eerde country manager Tradedoubler
17-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5159 | Tags:

Tradedoubler, toonaangevend in performance-based affiliate marketing en technologie, versterkt het Nederlands-Belgische managementteam met Govert van Eerde (48) als Country Manager voor de beide landen. Van Eerde begint per 16 september en werkt vanuit Tradedoubler´s regionale hoofdkantoor in Rotterdam.

 

Van Eerde´s carrière in de online media-industrie begon in 1995 bij Uitgeverij Elmar, waarmee hij tot de voorhoede van het digitale tijdperk behoorde en waar hij één van de eerste Nederlandse banners verkocht. Elmar creëerde indertijd content ten behoeve van internet-aanbieder World Online en al snel maakte Van Eerde de overstap naar World Online om daar Sales & Content Manager te worden.

 

Na twee jaar World Online werd van Eerde gevraagd toe te treden tot de Board of Directors van 24/7 Media als Benelux Regional Director. Aansluitend richtte hij, samen met Annemiek Verhagen, TAPPS Digital Direct Marketing op, het email-marketingbedrijf dat in januari 2008 werd verkocht aan TMN Group plc, dat op zijn beurt werd overgenomen door Progressive Digital Media.

 

Van Eerde is een goede bekende in de wereld van de digitale marketing. Zo heeft hij onder andere zijn bijdrage geleverd aan de oprichting van het Nederlandse IAB (Internet Advertising Bureau); leverde hij in 2005 namens TAPPS als eerste de email-marketingbestedingen aan bij BBC De Media en Reclame Bank; zat hij in de jury van de Spin Awards; en organiseert hij al tien jaar het industry fundraising event STRANDVOLLEYBAL.NET, het strandvolleybal-toernooi voor de online media- en reclamebranche, dat aan fondswerving voor Earth Water doet om waterprojecten te financieren.

 

”Bij Tradedoubler zijn we er erg blij met de komst van Govert. Hij is een gerespecteerde online marketingexpert in Nederland”, zegt Pascal Gayat, Tradedoubler´s directeur voor de Benelux en Frankrijk, aan wie Van Eerde rapporteert. ”Govert van Eerde heeft een indrukwekkende staat van dienst met topposities bij wereldwijde online-mediabedrijven. Dat combineert hij met de vaardigheden die benodigd zijn voor succesvol ondernemerschap. Met zijn kennis van het Nederlands-Belgische uitgevers- en adverteerderslandschap, willen we Tradedoubler´s marktpositie verder verstevigen”, zegt Gayat.

 

”Mijn passie voor online marketing brengt mij als Country Manager voor Tradedoubler terug bij mijn vakgebied. Dit is een boeiende baan bij een gerenommeerde, internationale en beursgenoteerde onderneming, waar ik samen met een professioneel lokaal team, adverteerders aan nieuwe klanten kan helpen en de advertentie-inkomsten voor publishers verder kan verhogen”, zegt van Eerde.”Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten voor het succes van Tradedoubler, onze adverteerders en de websites in ons netwerk.”

 

www.tradedoubler.com/nl 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie