Greetz.nl: Doorbraak in personalisatie digitale wenskaarten
23-10-2013 15:30:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5231 | Tags:

 

 

Greetz.nl zet de volgende stap in de personalisatie van online echte wenskaarten. Dankzij een nieuwe functie op de mobiele website kan je kaarten nu voor het eerst zelf met de hand of een stylus schrijven. Van een persoonlijke groet in je eigen unieke handschrift, tot een tekening. Je vindt de nieuwe feature op de website als je deze vanaf je iPad opent. Binnenkort voegt Greetz de functie ook toe aan de bestaande apps voor Android en iOS.

 

Eerder bood Greetz.nl al keuze uit 28 niet van echt te onderscheiden online handschriften, nu is het voor het eerst mogelijk om je kaart echt zelf te schrijven op het scherm van je iPad. Bovendien kunnen klanten hun eigen persoonlijke handtekening opslaan in hun Greetz account om deze vaker te gebruiken vanaf bijvoorbeeld hun laptop of vaste pc.

 

Beste van twee werelden

“Nu onze samenleving steeds verder digitaliseert, merken we dat de behoefte aan personalisatie juist groeit. Zo voegen veel van onze klanten al foto’s of een gesproken boodschap toe aan hun kaart. Met deze nieuwe functie spelen we in op de wens om online kaarten zelf te kunnen schrijven. Op deze manier bieden we het beste van twee werelden: het gemak van online en het authentieke karakter van een handgeschreven boodschap”, vertelt Johan van Vulpen, medeoprichter en directeur van Greetz.nl. “De mogelijkheden van deze functie zijn eindeloos. Zo kan je niet alleen een persoonlijk berichtje schrijven, maar kinderen kunnen in de kaart bijvoorbeeld ook een tekening maken voor oma. ”De komende tijd zal Greetz op basis van feedback van klanten de functionaliteit verder optimaliseren en uitbreiden. Benieuwd naar de nieuwe functie? Gebruik code KERST2013 om gratis een wenskaart van Greetz.nl met je eigen handgeschreven boodschap te versturen.

 

Over Greetz

Greetz is de Nederlandse marktleider in online, echte wenskaarten. Greetz is gevestigd te Amsterdam en heeft momenteel ruim 70 medewerkers. Via Greetz kunnen consumenten in vier eenvoudige stappen een wenskaart maken en naar keuze foto’s, muziek of zelfs een ingesproken boodschap toevoegen. Ook heeft Greetz een ruim assortiment (te personaliseren) cadeaus. Bestellen kan via de website of via de apps voor mobiel en tablet (iOS en Android). Kaarten en cadeaus die voor 22:00 uur gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd (voor kaarten geldt na 20:00 uur een meerprijs in verzendkosten). Ook op zondag. Greetz won in 2012 bij de Thuiswinkel Awards zowel de vakprijs voor Beste Mobiele Webwinkel als de Publieksprijs voor Beste Webwinkel in de categorie Hobby & Cadeau. Ook in 2011 won Greetz deze publieksprijs.

 

www.greetz.nl 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie