Grey’s Anatomy vanaf 24 februari terug bij Net5
11-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3563 | Tags:

 

FotoCredits: Disney

 

Grey’s Anatomy is vanaf 24 februari weer terug! De veelbekroonde serie is onder Nederlandse vrouwen (20-54 jaar) de meest gewaardeerde buitenlandse serie, zo blijkt eind 2013 uit onderzoek van InSites Consulting. Grey’s Anatomy is al jarenlang een vast gegeven op de maandagavond van Net5. Voorheen altijd om 20.30 uur te zien, maar vanaf 24 februari staan de dokters om 21.30 uur klaar voor het wekelijkse portie drama. Net5 gaat verder met nieuwe afleveringen van het tiende seizoen van de serie.

 

Grey’s Anatomy werd meerdere keren bekroond met een Golden Globe Award en genomineerd voor verschillende Emmy’s. Afgelopen jaar ontving de serie nog een People’s Choice Award voor Favorite Network TV Drama. Ook in Nederland is de serie geliefd, zo bleek in oktober 2013 uit onderzoek van InSites Consulting. Hierin kwam naar voren dat Grey’s Anatomy de meest gewaardeerde buitenlandse serie is onder de Nederlandse doelgroep vrouwen 20-54 jaar. Van de 75 deelnemende programma’s, kreeg Grey’s Anatomy het hoogste cijfer. Tweede en derde waren The Big Bang Theory en Criminal Minds, alle twee Veronica-series.

 

Waar zijn we gebleven?

Eind 2013 was bij Net5 te zien hoe Cristina de 3D-printer inpikte en hiermee een belangrijk project van Meredith afbrak. De spanning tussen de twee was om te snijden. Kunnen de twee vriendinnen het voorval achter zich laten? Bailey had het moeilijk met de terugkeer van Ben en kwam in een moeilijke periode terecht. Ondertussen waren April en Matthew druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Deze grote dag komt steeds dichter bij…

 

Op maandag 24 februari is de aflevering Sorry Seems to be the Hardest Word te zien. Hierin komt Callie’s wereld plotseling op zijn kop te staan. Maar dan verschijnt haar vader die een interessant geheim deelt. Ondertussen zijn er flashbacks naar het huwelijk van Callie en Arizona.

 

Grey’s Anatomy

De populaire serie Grey’s Anatomy loopt bij Net5 alweer voor het tiende seizoen. Het medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Hoe gaan ze om met hun patiënten en met elkaar?

 

www.net5.nl/greysanatomy

www.net5.nl

www.sbs6.nl


  
    

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie