Grolsch, Absolutely Fresh en De Klok Dranken verlengen samenwerking
02-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4409 | Tags:

 

Bierbrouwer Grolsch, Absolutely Fresh en De Klok Dranken hebben een samenwerkings-overeenkomst gesloten voor een periode van drie jaar. Grolsch is hiermee voor drie edities de exclusieve bier- en drankenleverancier van onder meer de festivals Htspot, Fantasy Island en Freshtival. De verschillende partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en willen hier graag ook voor de komende jaren een goed vervolg aan geven.

 

De samenwerkingsovereenkomst is afgelopen week door de verschillende partijen ondertekend tussen de brouwketels van de Grolsche Bierbrouwerij. "Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking. We hebben gezien hoe de heren van Absolutely Fresh hun festivals ieder jaar weer sterk positioneren. Dit resulteert in een steeds verder groeiende bekendheid en hogere bezoekersaantallen. Wij zijn trots dat we de samenwerking nu kunnen bezegelen en de komende drie jaar samen verder kunnen bouwen aan deze mooie events. Tijdens Fantasy Island en Freshtival, 7 en 8 juni aanstaande, zullen we deze samenwerking op een gepaste manier aftrappen; met een heerlijk glas Grolsch bier." aldus Gisela Rule, Marketing Directeur Koninklijke Grolsch.

 

Absolutely Fresh ziet de driejarige overeenkomst met De Klok Dranken en de Grolsche Bierbrouwerij als een stevig fundament voor haar evenementen. "Grolsch en Absolutely Fresh zijn beiden stevig geworteld in Oost-Nederland, innovatief en gedurfd. We zullen de komende jaren verder gaan bouwen aan een intense beleving van beide merken. Tijdens Freshtival en Fantasy Island zul je al kunnen zien dat de combinatie Grolsch en Absolutely Fresh in bowlingtermen een overduidelijk strike is. We zijn blij met deze samenwerking en kijken met veel enthousiasme uit naar de komende jaren" aldus Eric van Oosterbaan, directeur Absolutely Fresh.

 

Op 7 en 8 juni verwacht Absolutely Fresh 30.000 bezoekers bij het Rutbeek in Enschede. Naast optredens van bekende artiesten waaronder Frontliner, Paul Elstak, Sunnery James & Ryan Marciano, R3hab en The Opposites is er een spectaculaire vuurwerkshow, zijn er creatieve eetgelegenheden en kan er gebowld worden in de Grolsch BowlingBar. Andere festivals van Absolutely Fresh zijn Absolutely Kingsnight, HardFest, Wildness Festival en Superbash.

 

www.grolsch.nl

www.deklokdranken.nl

www.absolutelyfresh.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie