Groupon beste en populairste mobiele website van het jaar
18-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3070 | Tags:

  Groupon   is tijdens de Website van het Jaar Verkiezing in Amsterdam verkozen door het publiek tot beste en populairste mobiele website van het jaar. In totaal hebben 864.000 consumenten gestemd. De verkiezing werd dit jaar voor de dertiende keer uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MetrixLab in samenwerking met e-business website en magazine Emerce.

 

Er werd gestreden in 20 verschillende categorieën door 250 genomineerde websites, waarbij consumenten meerdere websites beoordeelden. In elke categorie waren twee prijzen te winnen; de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’, website met de hoogste kwaliteitsscore. De ‘Populairste Website’, website met de meeste stemmen. Groupon won in de categorie Mobiele websites de titel Beste en Populairste Website van het Jaar 2013.

 

“We zijn zeer trots op deze erkenning van het publiek!”, aldus Jan Willen Kaasschieter, Managing Director bij Groupon. “Mobiel is een belangrijk speerpunt in onze strategie, wereldwijd worden meer dan 40% van de transacties via mobiel uitgevoerd. Wij zijn continu bezig zijn met het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van onze (mobiele)website, zodat consumenten ook mobiel makkelijk gebruik kunnen maken van onze diensten. Zo biedt de mobiele website dezelfde ervaring als onze Groupon app en kom je vanuit de nieuwsbrief automatisch op de mobiele website terecht ” licht Jan Willem Kaasschieter toe.

 

 

www.groupon.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie