Groupon haakt in op Oranjegekte met quirky deal
11-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3378 | Tags:

 

Oranje steunen voor ’s werelds grootste voetbaltoernooi? Via Groupon kunnen Oranjefans sinds vandaag massaal laten zien dat zij in het Nederlandse voetbalteam geloven, dat ze de leeuw niet in z’n hemd laten staan en er dit voetbaltoernooi vol voor gaan. Voor 0-euro krijgen ze een Ik Steun Oranje-voucher, waarmee ze aan iedereen kunnen laten zien dat ze Oranjefan zijn en onze helden op het veld steunen. Met deze actie haakt in op het grootste voetbaltoernooi ter wereld dat morgen van start gaat in Brazilië.

 

Groupon bezoekers kunnen kiezen voor de volgende 0-euro deals:

  • € 0 voor een “JA IK STEUN ORANJE – al vanaf het begin, want ik ben een 100% originele Oranjefan”-voucher.
  • € 0 voor een “JA IK STEUN ORANJE – pas vanaf de halve finales, want daar hóren we gewoon en dat heb ik nu ook maar mooi zwart op wit staan, dus het is waar”-voucher.
  • € 0 voor een “NEE IK STEUN ORANJE NIET – want ik ben voor een ander land en daar heb ik zo mijn redenen voor en die hoef ik dankzij dit bewijs niet uit te leggen”-voucher.
  • € 0 voor een “NEE IK STEUN ORANJE NIET – want ik ga liever een boek lezen en dit bewijs garandeert dat mensen in Roy Donders-juichpakken me met rust laten”-voucher.

 

De deal is te bekijken en voor 0-euro te kopen via:

www.groupon.nl/deals/amsterdam/groupon-nederland-3/40320820

 

Quirky deals

Groupon organiseert regelmatig quirky deals rondom bijzondere momenten in het jaar waarmee gebruikers op een ludieke manier kunnen laten zien hoe ze bijvoorbeeld hun verjaardag zouden willen vieren of wat hun grootste Valentijnwens is. Zo was de “nee ik wil niet in een kring zitten op mijn verjaardag”-voucher zeer succesvol en waren de stoeipartijen met ruim 15.000 vouchers het meest populair op Valentijn.

 

 

www.groupon.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie