Groupon lanceert deal zoektool voor consumenten
26-08-2013 12:04:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3257 | Tags:

Groupon lanceert Local Hub, een zoekfunctionaliteit voor deals in Nederland. Local Hub is een nieuwe, online zoektool die het voor consumenten mogelijk maakt om deals te sorteren op hun locatie via een online kaart en hun favoriete type deal.

 

“De Local Hub is een belangrijke ontwikkeling voor onze pull-strategie. De tool maakt het voor consumenten mogelijk om deals op locatie, type en verkoper te selecteren. Hiermee kunnen zij vinden wat zij willen en wanneer zij het willen.” aldus Jan Willem Kaasschieter, Managing Director van Groupon Nederland.

 

Hoe werkt het?

De zoektool is op de Groupon website onder de tab Alle Deals te vinden. Op de kaart staan alle lokale deals aangegeven met daaronder een verdere toelichting op de deals. Consumenten kunnen door het scrollen over de kaart de previews en huidige deals in de nabijgelegen steden en omgeving zien. De tool biedt partners van Groupon extra zichtbaarheid voor hun deal, waardoor zij meer exposure bij consumenten krijgen die proactief op de site zoeken naar deals.

 

 

www.Groupon.nl

www.works.groupon.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie