Groupon sluit partnerschap met Michelinster-restaurant O Mundo
07-07-2014 15:58:49 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4003 | Tags:

Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant O Mundo in Wageningen. Dit is de 21e samenwerking met een sterrenrestaurant voor Groupon. In de afgelopen twee en een half jaar heeft Groupon al meer dan 80.000 couverts voor sterrenrestaurants verkocht. Het bedrijf werkte al samen met 20 Michelin restaurants met 1 ster en één met 2 sterren. Op dit moment staat de 21e Michelin-deal, met O Mundo, online. 

 

21 sterrenrestaurants

Eén van de eerste samenwerkingen met een Michelinster-restaurant was met Niven in Rijswijk, daarna volgden er steeds meer. Inmiddels zijn er meer dan 80.000 couverts verkocht voor sterrenrestaurant deals. De inhoud van de deals varieert van onder andere couverts voor 1, 2 of meer personen, kook- en wijnworkshops en meeloopdagen met de chef. Ook worden veel van de deals aangeboden inclusief overnachting in bijbehorende- of nabijgelegen hotels. De ondernemers hebben zodoende diverse opties om de deal met Groupon in te vullen.

 

Via ons platform hebben sterrenrestaurants een groot bereik waarmee zij veel nieuwe klanten bereiken, nationaal of zelfs internationaal. Wij zijn trots op onze samenwerking met al deze Michelin restaurants, allemaal kwalitatief hoogstaande restaurants. Dit is in lijn met onze focus op samenwerken met kwalitatieve bedrijven, waar onze klanten nieuwe ervaringen kunnen opdoen”, aldus Jan Willem Kaasschieter, managing director van Groupon Nederland.

 

7 deals met Michelinster-restaurants nu online

De deal met O Mundo bestaat uit diverse opties. De consument kan kiezen voor een 4-gangenlunch of 7-gangendiner. Daarbij hebben zij ook de optie om één of twee overnachtingen in Hotel de Wereld te boeken, de plek waar in 1945 de capitulatie werd getekend. De deal is hier te bekijken.

 

“Omdat wij een hoogstaand product aanbieden in ons restaurant werken we alleen samen met gevestigde namen, zoals Groupon. Op die manier bereiken we de juiste doelgroep die onze kwaliteit weet te waarderen. Ook kunnen wij door de samenwerking een maximale capaciteit in bezetting realiseren”, zegt Jaap Venendaal, directeur Jaap Venendaal Groep met onder andere restaurant O Mundo en Hotel de Wereld.

 

Op dit moment heeft Groupon ook zes deals met andere Michelinster-restaurants online staan. Voor het diner kun je kiezen uit deals bij Niven, Het Koetshuis, Mijn Keuken, de Posthoorn en De Saffraan. Een lunchdeal kun je op dit moment boeken bij Michelinster-restaurants de Karpendonkse Hoeve en Het Koetshuis. Bekijk de website voor meer informatie over de Groupon-deals met sterrenrestaurants. 

 

www.groupon.nl 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie