Autoweek: GTO CarZine in Apple Newsstand
30-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4147 | Tags:

 

 

GTO Magazine is er nu ook als app-magazine. Onder de naam GTO CarZine wordt met een Engelstalige tablet-editie ingezet op de internationale markt. De eerste versie is inmiddels gratis te downloaden via de Newsstand van Apple. GTO CarZine scoorde in korte tijd een Top 5-positie in de categorie Het Beste uit de Kiosk.

 

GTO CarZine is een eerste initiatief in het verder verbreden, ook buiten onze landsgrenzen, van AutoWeeks succesvolle mediamerk GTO. Andere nieuwe initiatieven zijn de website gto-magazine.nl en het GTO Youtube-kanaal, in februari 2014 online. Bovendien wordt het printmagazine het nieuwe jaar uitgebreid van drie naar vier edities en blijft het onderdeel van een jaarabonnement op AutoWeek, waardoor een oplage van minimaal 43.000 exemplaren gegarandeerd is. Voor België staat GTO Magazine als Vlaams-Waalse versie in de planning.

 

Het nieuwe, digitale GTO CarZine betreft een wekelijkse Engelstalige tablet-editie die gratis te downloaden is in de Apple Newsstand/Kiosk. Onder het motto read, watch, enjoy behelst GTO CarZine telkens één thema, één model met inhoudelijk de nadruk op de bijzondere fotografie en video. De eerste editie gaat over de Ferrari F12berlinetta, in nummer twee die nog deze week te downloaden is draait het om de Lamborghini 350 GT annex Riva Aquarama en in nummer 3, rond Oud&Nieuw in de Newsstand, om de Lexus LFA.

 

www.autoweek.nl

www.gto-magazine.nl    

www.sanoma.nl     

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie