Halve finales KNVB Beker live bij Veronica op 26 en 27 maart
24-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3189 | Tags:

Veronica zendt de halve finales van het KNVB Bekertoernooi live uit. Op 26 maart krijgt PEC Zwolle om 20.30 uur NEC op bezoek. Op 27 maart spelen om diezelfde tijd landskampioen Ajax en bekerwinnaar AZ tegen elkaar. Hans Kraay jr. presenteert de twee wedstrijden vanaf het veld. Bij de wedstrijd AZ – Ajax wordt Hans versterkt door Hidde van Warmerdam die in de studio staat samen met Ronald de Boer die de wedstrijd analyseert. De halve finales zijn om 20.30 uur te zien bij Veronica.

 

PEC Zwolle – NEC

Op 26 maart strijden PEC Zwolle en NEC in het IJsseldelta Stadion tegen elkaar voor een finaleplek. Ondanks dat NEC in de halve finale staat, is de club in de Eredivisie op de een na laatste plek op de ranglijst te vinden. Tegenstander PEC Zwolle heeft in deze zelfde competitie reeds zes wedstrijden verloren, maar wist wel te winnen van Go Ahead Eagles. Hoe doen de twee clubs het tegen elkaar in de halve finale van het KNVB Bekertoernooi?

 

AZ – Ajax

Op 27 maart is de halve finale tussen AZ en Ajax. In het AFAS Stadion nemen deze twee elftallen het tegen elkaar op om zo een plek in de felbegeerde finale van de KNVB Beker te bemachtigen. Ajax is de regerend landskampioen en ligt dit jaar op koers om voor de vierde keer op rij deze titel te pakken. De club speelde vorige maand al tegen AZ, wat eindigde in 4-0 voor Ajax. In het begin van het seizoen wist AZ Ajax te verslaan met 3-2. Wie wint er deze keer?

 

Finale

De winnaars van de halve finales spelen op zondag 20 april de finale in De Kuip te Rotterdam. Deze wedstrijd wordt door SBS6 om 17.30 uur live uitgezonden. De winnaar van de eerste halve finalewedstrijd (PEC Zwolle - NEC) wordt voor de eindstrijd als thuisspelend team aangemerkt.

 

Halve finales KNVB Beker

26 maart PEC Zwolle – NEC om 20.30 uur bij Veronica

27 maart AZ – Ajax om 20.30 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/voetbal 

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl