Hans Biesheuvel start ONL - door ondernemers, voor ondernemers
09-09-2013 11:44:13 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2936 | Tags:

ONL is de naam van de nieuwe organisatie die de krachten van ondernemers wil bundelen en hun belangen wil behartigen. ONL is een initiatief van Hans Biesheuvel, zelf ondernemer en tot voor kort voorzitter van MKB-Nederland. "ONL is er voor ondernemers, door ondernemers," aldus Hans. "Ondernemers willen graag alles op alles zetten om groei te realiseren. Dat is essentieel om banen te scheppen en uit de crisis te komen."

 

"Maar dan moet wel de voet van het rempedaal. Daarmee bedoel ik: er moet geld beschikbaar komen voor ondernemers, de lasten moeten worden verlicht en de politiek moet er alles aan doen om te hervormen en die groei te stimuleren. Nieuwe banen komen alleen van kleine en middelgrote bedrijven. Hier zitten ook veel familiebedrijven tussen. Bij elkaar vormen zij de ruggengraat van de Nederlandse economie. Nederlandse ondernemers hebben het helaas enorm moeilijk. Daar moet snel verandering in komen, anders blijven we nog veel te lang in deze crisis vastzitten. En dat is fnuikend voor ons land."

 

ONL wordt een platte organisatie zonder politieke inmenging, bedoeld voor alle ondernemers in Nederland. Ondernemers participeren. Er wordt naar hen geluisterd. Zij bepalen samen de agenda. "Die agenda gaan we in de komende drie maanden formuleren. Maar op de agenda komt in ieder geval hoe we de economie gaan aanjagen."

 

Hans is van mening dat ONL een succes zal zijn als 100.000 ondernemers zich erbij hebben aangesloten. "Dan zal de politiek bereid zijn om naar onze plannen voor de Nederlandse economie te luisteren, en dan kunnen onze agendapunten bewaarheid worden."

 

Vanaf vandaag is www.onl.nl in de lucht. Iedere Nederlandse ondernemer is welkom bij ONL.

 

 www.onl.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77317