HBO: 13 januari gratis eerste aflevering True Detective
12-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4477 | Tags:

 

Op 13 januari gaat True Detective, met hoofdrollen voor Matthew McConaughey en Woody Harrelson, in première bij HBO Nederland. Ook niet-abonnees kunnen kennismaken met de nieuwe HBO-serie aangezien de eerste aflevering voor belangstellenden gratis te bekijken is via de website van HBO - www.itsHBO.nl/truedetective - de streamingservice HBO GO en de On Demand-platformen van verscheidene tv-aanbieders in Nederland. De langverwachte aflevering zal 4 weken beschikbaar zijn via de website en HBO GO; de tv-aanbieders bieden de aflevering 2 weken aan via hun On Demand platformen.

 

In True Detective volgt de kijker Rust Cohle en Martin Hart. Deze detectives uit Louisiana raken verwikkeld in een 17 jaar durende klopjacht naar een levensgevaarlijke seriemoordenaar. Het onderzoek naar een bizarre, verontrustende moord in 1995 wordt omlijst en doorweven met de getuigenissen en verhalen van de rechercheurs in 2012, wanneer de zaak heropend wordt. In de acht afleveringen tellende anthologiereeks schitteren naast McConaughey en Harrelson ook Michelle Monaghan (Gone Baby Gone), Shea Whigham (Boardwalk Empire) en Kevin Dunn (Luck). Cary Fukunaga - bekend van Jane Eyre - is verantwoordelijk voor de regie. De seizoensfinale van de eerste reeks True Detective wordt op 10 maart verwacht.

 

True Detective is vanaf 13 januari elke maandag om 20:30 uur te zien op HBO.

 

Over HBO Nederland

Het Amerikaanse abonneekanaal HBO - bekend van bekroonde series zoals The Sopranos, Boardwalk Empire en Game of Thrones - is sinds 9 februari 2012 beschikbaar in Nederland. Het aanbod bestaat uit de nieuwste series en de grootste films; verdeeld over drie HD-zenders: HBO, HBO 2 en HBO 3. Via de on demand diensten HBO On Demand en HBO GO kunnen zonder extra kosten honderden uren aan series en films worden bekeken; overal en altijd. Abonnees kunnen originele HBO-programma’s vaak binnen een dag na de Amerikaanse première in Nederland zien. Met ondertiteling, zonder reclameonderbrekingen.

 

www.itshbo.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie