Health Tech Event '14: Technologie in gezondheidszorg ontwikkelt zich snel
17-01-2014 14:46:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3292 | Tags:

Google Glass in de operatiekamer, robotische telegeneeskunde, nanotube sensors; de gezondheidszorg groeit in een snel tempo. Hoe kan de gezondheidszorg profiteren van technologie? Wat is de huidige status? En welke ontwikkelingen kunnen we verwachten in de nabije toekomst? Health Tech Event '14 is opgezet rondom dit soort vragen. Het event biedt een open atmosfeer voor zowel zorg- als technologieprofessionals om te netwerken, te leren en te ontdekken op het gebied van wetenschap, technologie & business in health tech en sensors.

 

Het programma bevat keynotes van onder andere Lucien Engelen (over de eerste ervaringen van de Radboud Universiteit met Google Glass) en Richard Kemkers (over innovatieve mogelijkheden die Philips ziet in de toekomstige patiëntenzorg). Naast deze keynotes en een scala aan break-out presentaties biedt Health Tech Event '14 een exhibitie en een start-up plaza waar verschillende professionals hun ideeën en producten presenteren. Enkele exposanten zijn het Centre of Translational Molecular Medicine (CTMM) en Proxible (gericht op het transformeren van ziekenhuizen in slimme omgevingen).

 

Bent u zowel benieuwd naar wat technologie kan betekenen voor de gezondheidszorg als ook geïnteresseerd in het vergroten van uw netwerk? Dan bent u van harte uitgenodigd om het geavanceerde programma van Health Tech Event '14 bij te wonen. Deze tweede editie vindt plaats op 28 januari, High Tech Campus Eindhoven.

 

Bevestigde sprekers en aanwezige bedrijven zijn: Radboud UMC, UMC Utrecht, Philips Research, GEA Group, IJsfontein, Inmote R&D, Fraunhofer Institute for Production, Holst Centre/IMEC, Proxible, TNO Innovation, BioRICS NV, SlimmerLeven 2020.

 

Over Jakajima
Jakajima is een matchmaker voor innovators in de high tech industrie, varierend van 3D printing tot Internet of Things, van Drones tot Health Tech. Jakajima organiseert activiteiten en conferenties die innovators vanuit verschillende waardeketens en professies samenbrengt, met als doel het streven naar innovaties en het creëren van nieuwe partnerschappen, producten en/of diensten.

 

Over High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus Eindhoven is een open innovatie R&D hotspot. Het is de slimste km2 in Nederland, met meer dan 125 bedrijven en instituten, en zo'n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan de ontwikkeling van toekomstige technologieën en producten. De Campus helpt bedrijven hun innovatie te versnellen door het bieden van toegang tot high tech faciliteiten en internationale netwerken.

 

www.healthtechevent.com

www.jakajima.eu

www.hightechcampus.com  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie