HEMA introduceert notarisservice
29-10-2013 15:27:06 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3976 | Tags:

Vanaf vandaag introduceert HEMA de notarisservice voor consumenten in Nederland. Het regelen van een standaard samenlevingscontract of testament kan nu eenvoudig, in begrijpelijke taal, voor een vaste lage prijs via hema.nl/notarisservice. Daarbij is er een keuze uit diverse gerenommeerde notariskantoren met landelijke dekking om de akte te laten passeren. Op het moment dat de akte is gepasseerd is deze rechtsgeldig.

 

samenlevingscontract
Veel samenwoners hebben hun zaken onvoldoende geregeld. Wat gebeurt er met gezamenlijke bezittingen bij een overlijden, wat met het opgebouwde pensioen? Als partners het goed voor elkaar willen regelen kunnen ze nu eenvoudig en voordelig een samenlevingscontract van HEMA notarisservice maken. Ook onderlinge afspraken leg je vast in een samenlevingscontract.

 

testament
Wat gebeurt er met minderjarige kinderen als beide ouders er niet meer zijn? Gaat de rechter bepalen wie ze gaat opvoeden? In een testament kan een voogdijregeling worden opgenomen. Daarnaast kunnen ouders elkaar zo goed mogelijk beschermen. Belangrijke zaken waarvoor de HEMA notarisservice een uitkomst biedt.

 

zo werkt het
Een samenlevingscontract of testament wordt online opgesteld in enkele stappen. Het concept volgt even later via de email. De (gekozen) notaris neemt contact op om een afspraak te maken voor ondertekening. De akte is na ondertekening bij de notaris rechtsgeldig. HEMA maakt het opstellen van een samenlevingscontract of testament bijzonder eenvoudig. Daarnaast biedt HEMA een vaste lage prijs van 125.- euro per akte. Deze prijs is inclusief BTW, ondertekening bij de notaris en het bewaren van het testament bij het testamentenregister en/of samenlevingscontract in de kluis van de notaris. Afhankelijk van de situatie zijn er één, twee of drie aktes nodig.

 

www.hema.nl/notarisservice 

www.hema.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78805