Hemels Customer Media wordt Head Office NL
09-08-2013 15:28:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4239 | Tags:

Na bijna 20 jaar verandert Hemels Customer Media haar naam in Head Office NL. De naamsverandering, die per 1 augustus 2013 officieel van kracht is, luidt een nieuwe fase in van het bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een full service content marketing bureau.

 

De lancering van Head Office NL valt samen met de volgende fase van de ontwikkeling van het vak content marketing. Juist op dit moment neemt content marketing een grote vlucht. Head Office NL, dat begon als uitgeverij van sponsored magazines en zich ontwikkelde tot een full service content marketing bureau, is volledig toegerust om deze dynamische groeimarkt te bedienen.

 

Verder geeft de nieuwe naam de nauwe samenwerking aan met het Belgische bedrijf Head Office BE, dat ook onderdeel is van Sanoma, waardoor klanten binnen de Benelux nog beter kunnen worden bediend. Binnen deze samenwerking is een contentsysteem ontwikkeld (Intelligent Content Platform ©) waarbij de drie-eenheid content, data en klantenprofielen op een effectieve manier aan elkaar worden gekoppeld. Met dit systeem nemen beide bureaus een unieke propostie op de markt in.

 

Bij een nieuwe naam horen een nieuwe website: www.headoffice.nl en social media:

 

·         Facebook                     Head Office NL

·         Twitter                           @HeadOfficeNL

·         LinkedIn                        Head Office NL

 

Over Head Office NL

Head Office NL, onderdeel van Sanoma, vertaalt de marketingcommunicatiestrategie van haar opdrachtgevers naar een contentmarketingstrategie en voert deze uit. Met behulp van data stellen we klantprofielen op en maken we content op maat voor de doelgroep(en). Door middel van storytelling laden we merken. De content die we maken is voor iedereen in de doelgroep beschikbaar, vindbaar en deelbaar. Op deze wijze realiseert Head Office NL voor klanten als KLM, Mercedes-Benz, IKEA, Albert Heijn, E.ON, (digitale) magazines, social media, responsive websites, e-mails, video’s en content voor mobile maar ook volledig geïntegreerde intelligente content platforms.

 

www.headoffice.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie