Herald Mulder Directeur Business Development Infinagora
19-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5010 | Tags:

Herald Mulder is per 1 mei benoemd tot Directeur Business Development van InfinAgora en lid van het directieteam. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor Business Development van het wereldwijde handels- en transactieplatform infinagora.com.

 

Herald Mulder (39) heeft jarenlange ervaring in diverse sales en management functies binnen internationale ICT ondernemingen zoals Canon, Kodak en de laatste 8 jaar bij Nuance. "InfinAgora is het eerste multimediale, wereldwijde (betaalde) handel- en transactieplatform voor de zakelijke beslisser. Met InfinAgora worden bruggen geslagen tussen alle zelfstandige netwerk organisaties en communities, zodat het voor de zakelijke beslisser eenvoudiger gaat worden lokaal, nationaal en internationaal zaken te kunnen doen tegen minimale inspanningen en kosten", aldus Herald Mulder. "Ik ben er trots op om mee te mogen bouwen aan deze zakelijke bruggen en zakendoen voor ondernemers te vereenvoudigen".

 

Kazim Atilla CEO & Founder vervolgt: ,,Het verheugt ons bijzonder dat Herald Mulder ons directieteam komt versterken. Met zijn enthousiasme en passie voor zijn vak en ruime kennis van de ondernemerswereld is hij een goede zakelijke- en persoonlijke match voor InfinAgora. Naast deze specifieke functie ben ik er van overtuigd dat Herald ook een belangrijke rol zal vervullen bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en diensten."

 

Over InfinAgora

InfinAgora biedt een nationaal en internationaal handelsplatform waar besluitvormers in één-pakket met communicatie tools, echte connecties kunnen omzetten naar echte transacties. InfinAgora creëert een omgeving gericht op service, veiligheid en kostenbeheersing met een efficiënt en eenvoudig te gebruiken en handelsplatform. InfinAgora's hoofdkantoor is gevestigd op de 22ste verdieping van het Beurs-World Trade Center in Rotterdam en heeft vestigingen in Dubai en Londen.

 


www.infinagora.com

 

 

Banner