Hilmar Mulder verlaat Grazia (Sanoma) voor ELLE (Hearst Magazines)
30-04-2014 21:06:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4047 | Tags:

Hilmar Mulder stapt over van Sanoma naar Hearst Magazines: de hoofdredacteur van Grazia gaat de scepter zwaaien op de redactie van modetijdschrift ELLE. Mulder volgt Cécile Narinx op, die dit najaar aan de slag gaat als hoofdredacteur van het nieuwe Harper’s Bazaar.

 

Mulder was sinds 2007 werkzaam bij Grazia. Daarvoor leidde ze Cosmopolitan en was ze moderedacteur bij Sanoma-bladen Marie Claire, Viva en Yes. Mies de Vries, hoofdredacteur van Beau Monde, vervangt Mulder tijdelijk bij Grazia als interim-hoofdredacteur. 

 

Zelf meldde Mulder gisteren via Twitter: "Oui, c'est vrai, na zes mooie jaren bij Grazia ga ik naar ELLE." Sanoma reageerde met: "Molte grazie!"

 

Op Elle.nl is Mulder langer van stof: "Na ruim zes jaar met hart en ziel voor Grazia te hebben gewerkt, ging mijn modehart meteen harder kloppen toen de kans voorbijkwam om bij ELLE te werken. Een rol te mogen spelen bij hét modeblad waar ik mee ben opgegroeid is een uitdaging die ik niet kon laten lopen."

 

Luc van Os, CEO van Hearst Magazines Nederland: ‘Ik ben erg blij dat Mulder de overstap naar ELLE wil maken. Zij is de juiste persoon om ELLE na 25 jaar naar de next stage te leiden en brengt enorm veel ervaring met zich mee zowel aan de modezijde, als met betrekking tot het verder uitbouwen van ELLE digitaal.'

 

www.grazia.nl

www.elle.nl

 

Banner