Hoeveelkrijgjij.nl goed alternatief belastingdienst
09-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4781 | Tags:

Het is februari en de mobiele App voor het eenvoudig doen van belastingaangifte is er nog steeds niet. Vorig jaar beloofde toenmalig staatssecretaris Frans Weekers dat de Belastingdienst de aangifte makkelijker zou maken. Voor eenvoudige belastingaangiftes.

 

Zo moeilijk moet het niet zijn. De kleine website Hoeveelkrijgjij.nl heeft al twee een tool waarmee studenten makkelijk hun aangifte kunnen doen. De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt om de App nog beter te maken. Overzichtelijker en nog sneller. Handig voor jongeren die de vergelijkbare dienst van de Belastingdienst te moeilijk vinden. “We helpen de fiscus graag een handje, als ze het zelf niet doen”, lacht eigenaar Frits Kok van Hoeveelkrijgjij.nl

 

Elk jaar laten jongeren tientallen miljoenen euro’s bij de overheid liggen. Het is hun belastingteruggave die ze niet opeisen. Vaak omdat ze denken dat het heel moeilijk is (of zelfs niet weten). Hoeveelkrijgjij.nl bewijst elke dag dat het makkelijk is. Steeds meer studenten maken er gebruik van. De service kost tien procent van het bedrag dat ze terugkrijgen, met een maximum van 20 euro.

 

www.hoeveelkrijgjij.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie