Hoofddorp verwelkomt See Tickets Nederland
27-09-2013 13:25:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3415 | Tags:

 

Na een intensieve verhuizing werd gisteren het nieuwe pand van See Tickets Nederland officieel geopend door Adam Elzakalai, wethouder in Haarlemmermeer, en Siebe van Elsloo, CFO bij Stage Entertainment.

 

Al van ver is het pand van de grootste ticketshop van Nederland te zien: een unieke glazen kantoorruimte, zwevend boven het centrum van Hoofddorp. In 2009 werd gestart met de bouw van het nieuwe winkelcentrum Markthof en begin juli was het zover: See Tickets Nederland verhuisde van Schiphol-Rijk, naar dit prachtige pand in Hoofddorp.

 

"Het was een hele klus", vertelt directeur Henk Schuit, "maar we zijn ontzettend blij dat we hier nu zitten. Het pand is centraal gelegen, parkeergelegenheid is aanwezig en de open ruimte bevordert de ontspannen sfeer binnen het bedrijf." En daarmee slaat Schuit de spijker op z'n kop. In het pand zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd en de glazen wanden zijn bestickerd met levensgrote platen van producties waarvoor See Tickets de ticketverkoop verzorgde. "Het is de bedoeling dat het pand entertainment uitstraalt.", aldus de directeur.

 

Al meer dan twintig jaar verzorgt SEE, zoals het bedrijf intern wordt genoemd, de ticketverkoop voor de meest uiteenlopende evenementen. Theater, musical, concerten en festivals zijn aan de orde van de dag, maar vandaag organiseerde het bedrijf haar eigen feestje en waren tientallen relaties, leveranciers en omwonenden uitgenodigd voor de opening. Met de onthulling van het See Tickets-logo aan de zijkant van het gebouw werd het pand op spectaculaire wijze geopend door Adam Elzakalai, wethouder economie, sport en cultuur van Haarlemmermeer, en Siebe van Elsloo, CFO bij Stage Entertainment (het bedrijf van Joop van den Ende en eigenaar van See Tickets). Terwijl de genodigden genoten van een hapje en een drankje, kregen zij uitgebreid de tijd om het pand te bezichtigen. Het is duidelijk: See Tickets verzorgt entertainment, óók op haar eigen feestje.

 

www.seetickets.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                  Home

 

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77895