Hoofdjury Effie uitgebreid met Henkjan Smits
27-06-2014 09:39:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3431 | Tags:

 

Tijdens een bijeenkomst op 26 juni jl. in Restaurant Moeders te Amsterdam heeft de officiële wisseling van de EffieJury plaatsgevonden. Hiermee is de EffieJury 2014 compleet en gaat het jureringsproces voor de EffieAwards 2014 van start.

 

De EffieJury, die de Effies voor de meest effectieve campagnes vaststellen, wordt gevormd door drie 8-koppige deeljury’s en een hoofdvoorzitter. Deze vakjury’s beoordelen cases in de categorieën bewustwording, merk en gedrag. De hoofdjury, bestaande uit de drie juryvoorzitters van de vakjury, algemeen lid Henkjan Smits en hoofdjuryvoorzitter Ben Knapen bepalen wie er naar huis gaat met een Effie, in de kleur brons, zilver of goud.

 

Henkjan Smits, algemeen lid EffieHoofdjury: “Het jureren zit me in het bloed en ontdekken van talent geeft mij energie. Als marketing en communicatie geïnteresseerde volg ik het instituut Effie al jaren.  Al in de muziekindustrie was ik bezig met personal branding van artiesten. De afgelopen jaren heb ik dit via de Business X Factor uitgebreid naar het bedrijfsleven. Vanuit dit oogpunt  is het daarom logischer dat ik mij nu over de effectiviteit van campagnes buig dan over zangtalent.  Het is voor mij dan ook een grote eer om de hoofdjury te mogen versterken.“

 

Net als de drie voorgaande jaren zijn er geen nominaties vooraf. Alle inzenders horen tijdens de uitreiking of ze een Effie gewonnen hebben of niet. De inzendronde is momenteel in volle gang. EffieCases kunnen t/m maandag 7 juli a.s. ingezonden worden via inzenden.effie.nl.

 

De EffieHoofdJury 2014 is als volgt samengesteld:

 

HOOFDVOORZITTER
Ben Knapen
 

ALGEMEEN LID HOOFDJURY
Henkjan Smits
 

Voorzitter vakjury bewustwordingscampagnes
Frits Spangenberg
 

Voorzitter vakjury merkcampagnes
Mary Hoogerbrugge
 

Voorzitter vakjury Gedragscampagnes
Yvonne Prins

 

inzenden.effie.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie