Hooghoudt vervult wensen van Groningers
02-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6311 | Tags:

Met een serie minifilms laat Hooghoudt zien hoe de familie distilleerderij wensen in vervulling brengt. Een mooie afsluiting van een jaar waarin vooral werd getrakteerd op verbinding. Beleef de realisatie van vijf winnende wensen mee.

 

Voor de verjaardag van Hooghoudt -de familie distilleerderij vierde in 2013 haar 125-jarig bestaan- kon Groningen wensen insturen. Dat hebben ze geweten! In een paar weken kwamen ruim 560 wensen binnen. Samen met de Groningers werden vijf wensen gekozen en gerealiseerd.

 

 

Bureau/Productie: Dizain/MotionMinded

 

Verbinding
Arno Donkersloot
, algemeen directeur Hooghoudt: ‘We wilden onze verjaardag vooral vieren door Groningen te trakteren, omdat we dankbaar zijn voor de jarenlange trouw. En wat is een blijvender traktatie dan te zorgen voor verbinding tussen Groningers, in het klein of in het groot?’

 

Bert Hooghoudt: ‘We hebben concrete wensen gekozen die relatief op korte termijn realiseerbaar zijn, maar tegelijk zorgen voor een blijvend effect. Met de realisatie van de winnende wensen maken we Groningen nóg mooier en dat voor langere tijd. Ik ben dankbaar dat we al vier generaties in de Groningse maatschappij mogen staan en blij dat we zo iets terug kunnen doen.’

 

Tussentijds vervulde wensen
Veel ingezonden wensen werden ook al tussentijds vervuld. Zo ontvingen bijvoorbeeld de voedselbanken in Groningen, vrijwilligers van de werkgroep dementie van Humanitas en de Vrienden van Beatrixoord limonade, werd rode en gele limonade huis aan huis uitgedeeld in Westeremdem, kreeg Caroline een doos Reine Claude, ontving de vader van Juul een paar flessen Valencia limonade mét vezels en Harry -uit Venlo nota bene- een liter fles dubbele Hooghoudt met het klassieke label voor zijn verzameling. Ook gingen 75 gezinnen die het financieel niet goed hebben,  gratis naar het mega sinterklaasfeest in Martiniplaza, Groningen. Hero Jan Hooghoudt en Bert Hooghoudt ontvingen verder regelmatig mensen voor een exclusieve privérondleiding.

 

125 Jaar Hooghoudt
Hooghoudt is jarig en trakteert! De familie distilleerderij vierde haar 125ste verjaardag door wensen van Groningers te vervullen. Van 4 oktober tot en met 3 november 2013 konden inwoners van Groningen een wens naar Hooghoudt sturen via de sites hooghoudt.nl en 125jaarhooghoudt.nl.

 

www.hooghoudt.nl

www.125jaarhooghoudt.nl

www.facebook.com/hooghoudt1888

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie