Hotels.com: Na de Kerst blues boeken Nederlanders vakantie
27-12-2013 15:38:17 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3799 | Tags:

Nu de kerstdiners weer zijn verorberd, beginnen Nederlanders naar verwachting de komende dagen met het plannen van hun vakanties voor 2014. Hotels.com voorspelt dat 28 december de drukste dag zal zijn in de periode rond de feestdagen als het gaat om online vakantieboekingen.

 

Op basis van gegevens uit voorgaande jaren en het verkeer op de website, verwacht Hotels.com dat de piek zaterdagmiddag rond de klok van vier uur zal liggen. Dit lijkt het moment te zijn waarop Nederlanders ontwaken uit hun after dinner dip en op zoek gaan naar een geschikte bestemming om in het nieuwe jaar de kou te ontvluchten.

 

De hotelexpert voorziet dat de voorjaars- en paasvakantie naar alle waarschijnlijkheid tot de populairste zoekperiodes zullen behoren. Hoewel de kerstdagen nog maar net achter de rug zijn, zullen reizigers zich ook al oriënteren op de zomervakantie.

 

Kate Hopcraft van Hotels.com zegt: “In een poging om de winterdepressie te ontvluchten, zullen veel Nederlanders zaterdag alles in het werk stellen om een vakantie te boeken. Reizigers die de hand niet op de knip hebben weten te houden tijdens de feestdagen, profiteren op Hotels.com van geweldige aanbiedingen. Tijdens onze grootste januari-sale besparen zij wereldwijd tot wel 40 procent op hotelovernachtingen.”

 

www.hotels.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie