Hoyhoy.nl start #slothing trend
26-08-2014 14:28:13 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4103 | Tags:
 
 
Sinds afgelopen week zijn er honderden slothing foto's verschenen op social media. Slothing staat voor het ondersteboven hangen als een luiaard, hetgeen is afgeleid van de Engelse benaming voor luiaard 'sloth'. De aanzetter van deze nieuwe hype is de vergelijkingssite hoyhoy.nl. Na het uithalen van een grappige en originele stunt heeft de vergelijker in verzekeringen Nederland ondersteboven gezet. Honderden mensen en zelfs BN'ers delen op social media hun foto waar ze net als de hoyhoy.nl-ambassadeur Aart de Luiaard relaxt ondersteboven hangen.
 
#Slothing
In de reclame-uitingen van hoyhoy.nl vertelt ambassadeur Aart hoe hij al ondersteboven hangend gemakkelijk geld verdient. Om dit relaxte gevoel te delen, heeft hoyhoy.nl een nieuwe online #slothing-hype laten ontstaan. Simpelweg omdat #slothing leuk is om te doen en het mensen vrolijk maakt.
 
Om de hype aan te wakkeren heeft hoyhoy.nl onder toezicht van dierenverzorgers de ultieme 'slothing' selfie en video tussen echte luiaards in Dierenpark Emmen in scene gezet, met Roel Klepper als 'slother'. Nadat Roel afgelopen woensdag een foto en video op zijn social media plaatste, werd dat al snel opgemerkt. Daardoor ontstond er online een ware explosie aan verschillende 'slothing' variaties. Ook een aantal BN'ers zetten hun eigen 'slothing' foto online. De trend die nog steeds gaande is, zorgt voor originele foto's die te volgen zijn op social media.
 
Winactie
Hoyhoy.nl roept vanaf vandaag iedereen op om net als Aart de Luiaard plezier te maken, door ondersteboven op de foto te gaan en deze op Twitter en Instagram te kenmerken met #slothing en #hoyhoy. Een andere mogelijkheid is om foto's te uploaden op de Facebookpagina van hoyhoy.nl. Hierbij is hoyhoy.nl vooral op zoek naar ludieke en grappige foto's en zeker geen gevaarlijke stunts. De beste foto's worden beloond met een prijs, waaronder een complete dag uit in Dierenpark Emmen voor vier personen.