HROffice gebruikers kunnen nu vacatures uitzetten op LinkedIn
20-03-2014 12:58:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3745 | Tags:

HROffice biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om direct vacatures uit te zetten op LinkedIn. Hierdoor is het nu mogelijk om nog makkelijker en nog meer talent te bereiken.

 

HROffice, marktleider in recruitmentoplossingen, ziet de integratie van LinkedIn als een belangrijke mijlpaal in haar bestaan. Met de nieuwe integratie van LinkedIn complementeert HROffice haar aanbod op het gebied recruitmentoplossingen en voorziet zo haar 10.000 klanten van online oplossingen van wereldklasse niveau.

 

Hans van Rijnswoud, CEO Adver-Online / HROffice:

De grote winnaars van deze samenwerking zijn onze klanten. HROffice gebruikers kunnen met 1 klik vacatures uitzetten op vacaturebanken, social media, eigen websites en nu ook rechtstreeks op LinkedIn. Met de integratie kunnen klanten van LinkedIn met Recruiter Seats direct hun vacature publiceren op de aangekochte Job Slots waarmee zowel de kwaliteit van de publicatie geborgen blijft alsmede een enorme tijdsbesparing gerealiseerd wordt. Met deze oplossing is de toegang tot talent van 's werelds grootste professionele netwerk met meer dan 277 miljoen leden in meer dan 200 landen nog verder uitgebreid. Werkgevers vinden zo sneller en eenvoudiger de ideale kandidaat en werkzoekenden de juiste baan.

 

Met de integratie van LinkedIn kan HROffice de wereldwijde uitrol van haar diensten nog beter faciliteren. 'HROffice realiseert een harde groei in binnen- en buitenland. De integratie van LinkedIn zal deze groei verder versterken', aldus van Rijnswoud.

 

Het in Nederland opgerichte HROffice is een integraal platform die elke business voorziet in haar behoefte om personeel te werven, te behouden en om top talent aan te trekken. Traditionele recruitmentsystemen stoppen vaak bij het werven van personeel. HROffice bouwt technologie die veel verder gaat. Het voorziet bedrijven van een totaaloplossing op het gebied van recruitment en door nauwe samenwerking met partners ook op het HR vlak. Één dashboard van waaruit je al je recruitment- en HR-activiteiten beheert - vacatures, kandidaten, medewerkers, communicatie met collega's, analytics - met toegang tot alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van recruitment en HR.

 

De nieuwe functionaliteit is nu beschikbaar voor alle 10.000 HROffice klanten wereldwijd.

 

www.hroffice.nl