Hyves foto's downloaden kan nu via MijnAlbum.nl
05-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5529 | Tags:

Online fotodienst MijnAlbum.nl biedt vandaag al de mogelijkheid om foto’s te downloaden van Hyves.nl. Hyves stopt definitief en biedt zelf pas op 15 november een optie om een aanvraag te doen tot het behoud van foto’s. Bij MijnAlbum kunnen foto’s direct worden gedownload en hoeft er niet dagenlang gewacht te worden op een e-mail.

 

De downloadservice van MijnAlbum.nl is eerder al ontwikkeld als back up middel voor Hyves- en Facebookfoto’s. “Het is een populaire tool om een back up te maken van je foto’s op social media”, aldus Andries Nolles, marketing directeur bij MijnAlbum.nl. “Nu Hyves definitief stopt als social media platform ontdekken mensen dat ze hun foto’s voorgoed kunnen kwijtraken. Onze tool biedt een eenvoudige en snelle manier om je foto’s van Hyves te halen en op te slaan op je computer.”

 

MijnAlbum.nl, bekend van de online fotodienst, wil met de service onderstrepen dat foto’s bij hen in veilige handen zijn. “MijnAlbum staat voor het veilig en privé delen van je foto’s”, aldus Nolles. “De foto’s die via de Hyves tool worden gedownload komen in een beveiligd account op MijnAlbum.nl te staan. Mensen kunnen vervolgens de foto’s downloaden naar hun computer.”

 

MijnAlbum.nl is de grootste online fotodienst van Nederland met 3,6 miljoen gebruikers en meer dan 300 miljoen foto’s online. Gebruikers plaatsen foto’s in een online album en versturen een uitnodiging naar familie en vrienden voor het bekijken van de foto’s. Gebruikers bepalen zelf wie hun foto’s krijgen te zien.

 

www.mijnalbum.nl/hyves

www.mijnalbum.nl