IAB Nederland verwelkomt vijf nieuwe bestuursleden
13-11-2013 12:06:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3565 | Tags:

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering hebben de aanwezige IAB-leden ingestemd met toetreding van vijf nieuwe bestuursleden: Willem-Albert Bol (Vodafone), Mascha Driessen (Microsoft), Lauren van der Heijden (Miinto), Nathalie Peters (MAP) en Jeroen Verkroost (de Persgroep). De nieuwe bestuursleden nemen de taak over van Emile van den Berg, Lot Keijzer en René Zeedijk, die tijdens de vergadering afscheid van het bestuur namen en vormen het bestuur samen  met voorzitter Joris van Heukelom, Auke van den Hout (Adatus) en Howard Misser (Sanoma).

 

IAB-voorzitter Joris van Heukelom: "De komende vier jaar zullen we vaststellen dat de meerderheid van klassieke media, digitaal gedistribueerd zal worden.
Hiermee worden alle Digitale Marketingkansen ook relevant voor andere type media. Daarom moeten we ons meer dan ooit actief manifesteren binnen het mediaecosysteem. De nieuwe bestuursleden hebben perfecte profielen om ons hierbij te helpen.”

 

IAB-Directeur Suzanne Pronk, die in september het stokje overnam van Lauren van der Heijden is blij dat alle voorgestelde kandidaten zijn ingestemd: “Met Bol, Driessen, Van der Heijden, Peters en Verkroost hebben we een groot aantal ervaren professionals uit de markt aan ons gebonden en ik zie er dan ook naar uit om samen met hen en de blijvende bestuursleden het nieuwe jaar in te gaan en met elkaar te werken aan de focuspunten die we voor komend jaar vastgesteld hebben.”

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn Privacy, Educatie, Ad Spend en Brand Effect als belangrijkste focuspunten voor 2014 genoemd.  Daarnaast noemde Suzanne enkele specifieke aandachtspunten voor komend jaar, waarin betrokkenheid en samenwerking tussen IAB en haar leden centraal zal staan. 

 

De presentatie en de IAB-film, die zijn getoond tijdens de bijeenkomst, zijn te vinden op iab.nl.

 

www.iab.nl  

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie