Icttrainingen.nl introduceert Life Long Learning
05-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3639 | Tags:

E-learning specialist Icttrainingen.nl gaat de IT opleidingswereld opschudden met haar vernieuwende concept Life Long Learning. Nederland kan vanaf vandaag kennis maken met deze unieke en innoverende manier van leren.

 

Onbeperkt leren

De Life Long Learning methode biedt IT professionals de mogelijkheid om concreet invulling te geven aan een leven lang leren. Iets dat in de IT wereld een must is. De veranderingen volgen elkaar snel op en als IT professional wil je niet achterblijven. Via de Life Long Learning methode krijgen IT professionals onbeperkt toegang tot een zeer grote bibliotheek aan online IT opleidingen, online oefenomgevingen (LiveLabs) en proefexamens.

 

Innovatie

Innovatie op het vlak van IT opleidingen is één van de kernwaardes van Icttrainingen.nl. Directeur Patrick Kieviet: "Wij zijn altijd op zoek naar manieren om IT professionals te helpen continu te werken aan hun kennis. Wij kijken daarbij goed naar ontwikkelingen op het vlak van digitaal leren en kennisdeling. In de opleidingsmarkt is innovatie niet vanzelfsprekend. Daar brengen wij verandering in."

 

Nederlandse IT opleidingsmarkt
Met de Life Long Learning methode gaat Icttrainingen.nl direct de strijd aan met de gevestigde klassikale IT opleiders. Veel bedrijven zijn nu nog gewend dat hun medewekers dure klassikale trainingen moeten volgen om hun kennis en certificeringen op peil te houden. Met deze nieuwe opleidingsmethode kunnen zij hun medewerkers voor een fractie van de investering (veelal minder dan één klassikale training) onbeperkt laten leren met hetzelfde resultaat. Bijkomend voordeel is dat alle leermiddelen via de cloud worden aangeboden waardoor het opdoen van nieuwe kennis tijds- en plaatsonafhankelijk is.

 

Over icttrainingen.nl

Op www.icttrainingen.nl kunnen IT professionals en professionele gebruikers van IT applicaties al ruim vier jaar terecht voor een breed aanbod aan hoogwaardige online trainingen, LiveLabs en proefexamens. Icttrainingen.nl combineert deze online trainingen met een kenniscommunity voor en door IT professionals. Via dit unieke online leerconcept kunnen IT professionals continu op een flexibele en kosteneffectieve wijze werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er worden o.a. trainingen aangeboden voor Microsoft, Cisco, Oracle, Microsoft Office, Linux, IT Security en nog veel meer.

 

www.icttrainingen.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie