IKEA webwinkel nu ook beschikbaar op mobiele website
07-10-2013 16:20:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2947 | Tags:

 

 

De webwinkel van IKEA is vanaf vandaag ook beschikbaar op de mobiele website van het woonwarenhuis. Dit betekent dat klanten ruim 6.000 artikelen uit het IKEA assortiment via hun smartphone of tablet kunnen bestellen. Met deze nieuwe mogelijkheid speelt IKEA in op het groeiend aantal aankopen via mobiele apparaten.

 

“Onze groeistrategie is erop gericht om klanten een ruimere keuze te bieden aan mogelijkheden om te winkelen bij IKEA. Wij willen mensen op élk moment en via élk kanaal van dienst kunnen zijn. Na de lancering van de webwinkel in juni, zetten we nu de volgende stap door de webwinkel beschikbaar te maken op de mobiele website. Een steeds groter deel van het totale verkeer naar IKEA.nl komt van mobiele apparaten en we zien dat ook het aantal aankopen via smartphone en tablet in Nederland groeit”, vertelt Marketing Manager Nico de Jong van IKEA Nederland.

 

Nieuwe applicaties en diensten

IKEA Nederland heeft dit jaar een aantal nieuwe applicaties en diensten gelanceerd om de klantbeleving te verbeteren. Van de mobiele website en bijbehorende app, tot gratis wifi in alle vestigingen. Daarnaast is IKEA actief op social media en kunnen klanten sinds juni ruim 6.000 populaire artikelen uit het IKEA assortiment bestellen via de webwinkel op IKEA.nl. De komende tijd zal IKEA het aanbod van online te bestellen artikelen geleidelijk verder uitbreiden. 

 

www.ikea.nl 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie