Info.nl breidt Facebook activiteiten uit met Social Ads Tool
25-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4047 | Tags:

 Het full-service internetbureau Info.nl is officieel benoemd tot reseller van 77Agency's Social Ads Tool. Met deze nieuwe dienst breidt Info.nl haar diensten op het gebied van Facebook advertenties verder uit.

 

Hiermee is Info.nl officieel door Facebook verkozen tot Preferred Marketing Developer. Het bureau behoort daarbij tot de dertien Nederlandse PMD bedrijven die volgens Facebook in staat zijn pagina's, applicaties en reclamecampagnes te bouwen en beheren en kenner zijn op het gebied van analytics. 77Agency, ontwikkelaar van de Social Ads Tool ontving in oktober 2012 van Facebook het predicaat Strategic Preferred Marketing Developer (PMD). Zij zijn het enige bureau in Nederland wat beschikt over deze hoogst haalbare classificatie in Facebook’s PMD-programma.

 

De Social Ads Tool biedt geavanceerde hulp bij het opzetten en optimaliseren van Facebook advertenties en geeft gedetailleerd inzicht in de behaalde resultaten. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om complexe campagnes te plannen en beheersen, budgetten te monitoren, gerichter te adverteren en het rendement van advertenties te vergroten. Maandelijks realiseert de tool wereldwijd inmiddels meer dan dertig miljard Facebook advertentie impressies.

 

De basisversie van Social Ads Tool is als gratis app te verkrijgen in de app store en beschikt ook over twee handige tools. Zo bestaat de mogelijkheid om demografische gegevens te achterhalen via SocialStats en kunnen advertenties op keyword-niveau worden geanalyseerd via WordStats. De betaalde variant met uitgebreide analysemogelijkheden kost gemiddeld 5% van het advertentie budget dat wordt uitgegeven via de Social Ads Tool. Ook geeft Info.nl klanten de mogelijkheid het beheer van Facebook advertenties geheel aan hen uit te besteden.

 

www.socialadstool.com

 

Over Info.nl

Info.nl verbindt merken met mensen. Sinds 1994 verbinden wij ICT en online marketing met uw business. Zodat u een duurzame relatie met uw klanten opbouwt. Daarbij bewaken wij als regisseur het geheel en verliezen wij geen detail uit het oog. Onze uitgangspunten zijn simpel. Creëer 1 overkoepelend online platform. Behandel klanten als koning. En erken data als brandstof van uw business. Kortom: Info.nl zorgt dat ieder online contact met uw merk of organisatie uitstekend verloopt.

 

www.info.nl   

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis