Infor BI 10x verbetert besluitvormingsproces
11-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3873 | Tags:

Infor kondigt vandaag Infor Business Intelligence (BI) 10x aan om data processing te moderniseren en besluitvorming te verbeteren. De oplossing biedt geavanceerde analyse- en planningsmogelijkheden, self-service dashboards en mogelijkheden voor sociaal samenwerken om zo een moderne, mobiele en sociale ervaring te bieden. Infor BI 10x kan worden gecombineerd met innovatieve technologieën, zoals Infor ION   en Infor Ming.le om een uitzonderlijke ervaring te creëren.

 

Infor BI 10x bouwt voort op marktstandaarden voor interoperabiliteit via flexibele integratie met applicaties en databases van derden. Infor biedt een self-service gebruikerservaring voor het maken van dashboards die worden getoond op een mobiel apparaat of in een webbrowser. Dashboard widgets bieden in-memory intelligence om gerelateerde content met elkaar te verbinden zodat de gebruiker snel kan zien in welke mate en op welke manier prestaties in een bepaald gebied andere resultaten beïnvloeden. Verbeteringen zoals geavanceerde analyses en een nieuwe application engine helpen met statistische analyses zodat gebruikers trends kunnen voorspellen en daarop actie kunnen ondernemen.

 

Dankzij geavanceerde mogelijkheden ten aanzien van het plannen en voorspellen kunnen gebruikers naast de analyse van historische resultaten ook toekomstige doelen vastleggen. De oplossing maakt gebruik van Infor ION, een lichtgewicht middleware, dat verbonden kan worden met de Infor ION Business Vault om real-time informatie te bieden, in-context data en betrouwbare rapportage die de operationele applicatie upgrades niet beïnvloeden.

 

Belangrijke functionaliteiten

·         Moderne intuïtieve ervaring – Door de integratie van real-time data met de Infor ION Business Vault is de manier waarop gebruikers informatie kunnen vergaren van enterprise applicaties drastisch verandert. Dit resulteert in snellere besluitvorming. Dankzij de intuïtieve self-service is bovendien de noodzaak afgenomen om IT te betrekken indien analyses en dashboards gecreëerd moeten worden en zet de gebruiker in het middelpunt van de ervaring.

·         Levendig en opvallend ontwerp – De onlangs geïntroduceerde HTML-5 gebaseerde SoHo gebruikersinterface biedt naast flexibele dashboards waarde door het creëren van imposante data visualisatie. Door de complexiteit te verminderen, stijgt het zelfvertrouwen van gebruikers in het nemen van zakelijke beslissingen of het evalueren van processen.

·         Essentiële mobiele mogelijkheden – Infor BI 10x zorgt voor continuïteit en mobiliteit is een essentieel onderdeel van de oplossing. Gebruikers hebben nu toegang tot zakelijke informatie op een mobiele apparaat vanaf vrijwel elke locatie. De mobiele dashboards bieden een serviceniveau dat kenmerkend is voor de Infor-productsuite. De functionaliteiten zijn eenvoudig te gebruiken en bieden direct waarde.

·         Sociaal samenwerken – Samenwerken is essentieel voor maximaal profijt van de business intelligence applicatie. Infor BI 10x gebruikt Infor Ming.le ™ om de snelheid en accuraatheid van het besluitvormingsproces te vergroten en de informatiestroom in betere banen te leiden.

 

 www.nl.infor.com

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis