Infor introduceert Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform
14-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2869 | Tags:

Infor introduceert Infor Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform. Infor Rhythm is gebouwd op een compleet e-commerceplatform en aangevuld met mooie ontwerpen van het creatieve bureau Hook & Loop.

 

Infor Rhythm omvat software voor productconfiguratie, aanbevelingen, cross- en upsell, pre-packaged ION-integraties voor orderbeheer, natural language search (NLS), content management, lay-out en voorspellende analyses. Deze applicaties zijn allemaal via een maandelijks abonnement beschikbaar in de cloud en hebben zich al bewezen bij klanten als Tommy Bahama, Microsoft, Mohegan Sun en Navy Federal Credit Union.

 

“Het is de hoogste tijd om e-commerce websites te moderniseren. Bedrijven huurden voorheen creatieve bureaus in voor het verfraaien van gedateerde winkelpuien, maar vergrootten daarmee niet de betrokkenheid van klanten op hun websites, waardoor de sales-conversie niet zo hoog ligt als ze willen”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. “Infor Rhythm combineert een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp met een uitgebreid ‘engagement’-platform en biedt een compleet pakket in de cloud. Zeer persoonlijke interacties zorgen voor een betere relatie met de klant die volgens ons weer zorgt voor een hogere conversie.”

 

De suite Infor Rhythm for Commerce, is per direct beschikbaar. Andere suites, waaronder Infor Rhythm for Civics (publieke sector), Patients (gezondheidszorg) en Hospitality, worden naar verwachting in 2014 uitgebracht. Infor Rhythm is schaalbaar, betrouwbaar en veilig.

 

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.

 

 nl.infor.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie