ING Bank biedt NL20 Index Sprinters
16-06-2014 12:29:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3177 | Tags:

ING Bank is begonnen met het aanbieden van NL20 Index Sprinters. De Sprinters zijn vanaf vandaag verhandelbaar en bieden de mogelijkheid met een hefboom te profiteren van een koersstijging of een koersdaling van de NL20 Index. Meer informatie is te vinden op www.ingsprinters.nl.

 

De NL20 Index is een nieuwe puur Nederlandse index bestaande uit de 20 grootste beursgenoteerde Nederlandse bedrijven die Nederlands ondernemerschap vertegenwoordigen.

 

De NL20 Index bestaat uit de 20 grootste in Nederland genoteerde bedrijven, gemeten naar markt kapitalisatie en gecorrigeerd voor de hoeveelheid vrij verhandelbare aandelen (free float). Met één herwegingsmoment per jaar en het herinvesteren van dividenden is de NL20 Index een voorspelbare en efficiënte benchmark voor particuliere en institutionele beleggers.

 

Willem Meijer, CEO van TOM (The Order Machine): "Wij zijn erg blij dat ING als een van de grootste aanbieders van hefboomproducten in Nederland de eerste partij is die een product heeft gecreëerd op de NL20 Index. De creatie van NL20 Index Sprinters is een duidelijk signaal dat zowel de behoefte aan een echte Nederlandse index bevestigt als de interesse van de particuliere belegger."

 

Arjen de Blécourt, Hoofd ING Sprinter Desk: "ING streeft er altijd naar snel nieuwe beleggingsmogelijkheden te herkennen. De NL20 Index is duidelijk één van deze nieuwe producten die interessant kan zijn voor Nederlandse retail beleggers. Dit omdat de NL20 index echt de puur Nederlandse beursfondsen vertegenwoordigt en daarnaast de dividenden herinvesteert waardoor de daadwerkelijke performance wordt getoond".

 

De NL20 Index is een initiatief van TOM (The Order Machine) en is ontwikkeld in samenwerking met NASDAQ OMX, een van 's werelds grootste ontwikkelaars van indices. De real time markt data is beschikbaar via de NL20 Index website

 

www.NL20index.nl

www.ingsprinters.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie