Inge Ligthart verruilt TBWA\NEBOKO voor Dawn
20-03-2014 17:38:40 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3337 | Tags:

Inge Ligthart, Managing Director van TBWA\NEBOKO zal het bureau dit voorjaar verlaten voor Dawn: "TBWA is een geweldig bureau met fantastische opdrachtgevers en veel talent. De afgelopen 7 jaar hebben we het verder uitgebouwd met meerdere nieuwe disciplines, alles volledig geïntegreerd. Het verbinden van die disciplines en de regiefunctie die we steeds vaker voor klanten invullen ligt me ook erg goed. Bovendien vormde ik een goed team met Simon.

Bij Dawn heb ik nu de kans om als zakelijk leider niet alleen mezelf maar ook het vak een beetje opnieuw uit te vinden. De inhoudelijke diversiteit van de projecten, het culturele en maatschappelijke engagement en natuurlijk het ondernemerschap hebben de doorslag gegeven"

 

Simon Neefjes, CEO TBWA: "De afgelopen 7 jaar heeft Inge de organisatie duidelijk professioneler gemaakt en er zelf voor gezorgd dat mensen dusdanig konden doorgroeien dat er nu niet direct naar een vervanging gezocht hoeft te worden. Ik zal haar echt missen, maar begrijp dat het ondernemerschap lonkt."

 

www.tbwa.nl

www.dawn.nl