Initiative maakt nieuwe Spa online campagne: NL Nature by Phone
28-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3583 | Tags:

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie die Spa graag wil delen met de nieuwe online campagne die op 26 juni van start gaat. Onder het motto De natuur is mijn bron roept Spa de consument op oog te hebben voor de natuur in Nederland. Hiervoor gaat Spa de samenwerking aan met natuurliefhebber en bekend Instagramfotograaf Eelco Roos.

 

Inspiratie uit de natuur

Spa Mineraalwater is afkomstig uit een schitterend beschermd natuurgebied in 'De Venen' in de Belgische Ardennen. Al zo'n 125 jaar zet Spa zich in voor de bescherming van dit natuurgebied en haar bronnen. De inspiratie die de natuur biedt, wil Spa graag delen met de consument. Daarom wordt iedereen die openstaat voor de schoonheid van de natuur opgeroepen met de smartphone natuurfoto's te maken en deze online te delen met Spa. De invulling is geheel vrij, van een simpele bloem tot een ultiem vergezicht en al het mooie van de Nederlandse natuur daartussenin.

 

 

Op de landkaart

Voor deze campagne is Spa een samenwerking aangegaan met instagramfotograaf Eelco Roos (350.000 volgers). Eelco fotografeert graag in de natuur en vertrouwt hierbij volledig op zijn smartphone. Samen met Spa gaat hij op zoek naar de mooiste plekjes in de natuur en deelt zijn foto's op de Facebookpagina van Spa Nederland. Niet alleen zal hij consumenten stimuleren op zoek te gaan naar inspiratie uit de natuur, ook zal hij in geposte videoboodschappen tips geven hoe je de mooiste foto's kunt maken met je smartphone. Op de Facebook app NL Nature by Phone kunnen deelnemers hun natuurfoto’s insturen. Op de app kun je ook natuurfoto’s van anderen bekijken en zie je op een landkaart van Nederland alle ingezonden foto’s.

 

Weekendtrip naar Spa

Aan de campagne is een leuke winactie verbonden. Uit alle inzendingen selecteert Eelco Roos samen met het publiek de mooiste natuurfoto. Deze inzending wordt beloond met een weekendtrip naar Spa in de Belgische Ardennen, waar je het beschermde natuurgebied rondom de bronnen van Spa kunt bewonderen en fotograferen.

 

 

Opdrachtgever: Spadel Nederland / Verantwoordelijk bij opdrachtgever: Edwin van Dijken, marketing manager / Creatie: Initiative Media Nederland / Online Mediaplanning: Initiative Media Nederland

 

apps.facebook.com/spa_fotoactie

www.initiative.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie