Innovation Day 2013 11 december in Amersfoort
23-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3709 | Tags:

Op 11 december is er weer een Innovation Day, dit jaar in De Nieuwe Stad op het Oliemolenkwartier, de creatieve broedplaats van Amersfoort. Het thema van deze bruisende dag is groen, gezond en slim! Ondernemers kunnen zich laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten. Daarnaast staat de hele dag in het teken  van ontmoeting. 

 

Innovation Day 2013 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma waarbij bezoekers op elk moment welkom zijn. In de ochtend is er een plenair deel met Daniel Ropers, managing director van bol.com. Hij vertelt over de kracht van de grootste online shop van de Benelux. In de afgelopen jaren transformeerde bol.com van een mediawinkel naar een verzameling speciaalzaken, waar klanten naast onder meer boeken, muziek en games ook elektronica, mooi & gezond-artikelen en speelgoed vinden.

 

Na de lunch zijn er diverse break-out sessies waarbij de thema’s groen, gezond en slim! centraal staan. Zo zijn er Pecha Kucha presentaties over bijzondere diensten en producten.

 

Speakers Corner

Ondernemers met een innovatief product, dienst of idee of een concrete vraag kunnen op de zeepkist gaan staan in de Speakers Corner. Dit kan bij aanmelding worden aangegeven. De beste pitch van maximaal 2 minuten mag terugkomen in het plenaire middagprogramma.

 

Early bird aanmelding

Wie zich nu aanmeldt is verzekerd van een plaats. Deelname is kosteloos. Meer informatie over het plenaire programma en de verschillende break-out sessies verschijnt binnenkort op de website. Kijk op  www.innovationday2013.nl 

 

Innovation Day 2013 is een initiatief van de gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht en wordt mogelijk gemaakt door vele partners waaronder de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Kamer van Koophandel Midden-Nederland.

 

www.innovationday2013.nl 

www.economicboardutrecht.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie