Internetbureau Colours opent vestiging in Rotterdam
10-06-2014 10:25:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3679 | Tags:

Internetbureau Colours opent in het najaar van 2014 een vestiging in Rotterdam. Hiermee zet het bureau, met klanten als de Efteling, Philips en De Persgroep, een stap naar verdere groei in 2014. Vorig jaar werd er al een groei van tien procent gerealiseerd. De vestiging in Rotterdam moet de groei- en samenwerkingsambities versterken, aangezien veel van de huidige klanten zich al in de Randstad bevinden. Bovendien beschouwt Colours de metropool als een gunstige locatie om werknemers aan te trekken.

 

Colours, met vestigingen in Den Bosch (bij de LECTRIC Groep) en Minsk (Wit-Rusland) heeft de groei van tien procent in 2013 gerealiseerd door verbreding van werkzaamheden bij bestaande relaties, zoals Eneco en het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers, waaronder: Rutgers WPF, Soa Aids Nederland, Stedin, Grando, Stichting Nederland Schoon, Remeha en Driessen HRM.

 

Jorg Verweij, algemeen directeur van Colours: “Colours staat garant voor succesvolle websites en dat kunnen we alleen maar bereiken door nauw samen te werken met onze klanten. Dit komt communicatie, motivatie en het uiteindelijke resultaat zichtbaar ten goede. Aangezien een groot deel van onze klanten in de omgeving Rotterdam zit, is het voor ons logisch om uit te breiden in deze regio. Bovendien hebben we de ambitie om deze groei voort te zetten door ons te versterken op strategie en online marketing. Hiervoor kunnen we het talent dat in de regio Rotterdam aanwezig is goed gebruiken. Door de lange reisafstand naar Den Bosch kunnen we deze talenten niet altijd in dienst nemen. Dat verwachten we wel te kunnen met een kantoor in Rotterdam.”

 

Colours heeft momenteel vacatures voor het nieuwe kantoor in Rotterdam.

 

Over Colours

Colours ontwikkelt digitale strategieën en concepten, creëert websites en activeert deze met doelgerichte online marketing. Hiervoor heeft Colours gepassioneerde collega’s met kennis van strategie, online marketing, mobile first design en techniek in huis. Colours staat voor succesvolle websites en is bereid daarover resultaat afspraken te maken. Iedere klant krijgt een KPI dashboard. In het Emerce onderzoek 2014 is Colours tot de top van de Nederlandse digitale bureaus verkozen.Colours maakt deel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep bestaat uit negen vooraanstaande internetbedrijven: Colours, LECTRIC internetopleidingen, Provarix, SearchResult, Someone, Symfony|XIB, Relevance,Social Inc.,en Yourzine.

 

www.colours.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie