ixxi lanceert nieuwe website met behulp van internetbureau Colours
09-10-2013 10:59:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3013 | Tags:

Op 7 oktober is de nieuwe website en webshop van decoratief en flexibel wandsysteem ixxi live gegaan. Het nieuwe platform dat bestaat uit drie geïntegreerde onderdelen, namelijk de website, de webshop en de maakmodule (zelf creëren van een ixxi). Deze zijn alle gerealiseerd door internetbureau Colours. Met het nieuwe platform wil ixxi haar webshop volledig aan laten sluiten bij de plannen en ambities voor de toekomst.

 

Het visual design is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Creatief Directeur en mede-eigenaar Roel Vaessen van ixxi en de user experience consultants van Colours. Het nieuwe platform is volledig gerealiseerd in Umbraco. Roel Vaessen:“We hebben voor Colours gekozen om ons te ondersteunen bij onze online ambities, omdat Colours staat voor succesvolle websites. En zo simpel willen we het ook! Een website die past bij ons creatieve product en tegelijkertijd ook gebruikersvriendelijk is en converteert”.

 

Over ixxi
Met ixxi maak je eenvoudig online je persoonlijke originele wanddecoratie met vierkante kaarten en koppelkruisjes op www.ixxidesign.com. Het beeld, welk detail of formaat bepaalt de eindegebruiker zelf. ixxi is een flexibel systeem, de kaarten kunnen gewisseld of aangevuld worden. Zo blijft je interieur altijd up-to-date.

 

www.ixxidesign.com

www.colours.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie